Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Microsoft introduceert My Phone

Dinsdag 10 februari 2009, 09:28:18

Contacten, kalenders en foto's synchroniseren

Microsoft heeft officieel de nieuwe draadloze webdienst My Phone Beta aangekondigd. Hiermee kunnen toestellen met Windows Mobile versie 6 of hoger gratis 200MB aan data synchroniseren.

Privé-lancering op Mobile World Congress

De site werd door Microsoft per ongeluk te vroeg gelanceerd, waarna bloggers al snel op de hoogte waren van het bestaan ervan. Volgens Microsoft was dit niet helemaal de bedoeling, maar zijn ze zeer enthousiast over dit nieuwe initiatief, dat alleen op uitnodiging beschikbaar zal zijn als beta.


Met My Phone kunnen gebruikers een backup van hun telefoon opslaan op een met een wachtwoord beveiligde site. Mocht het toestel dan gestolen worden of kapot gaan, kunnen de gegevens zoals contacten, afspraken of foto's makkelijk weer terug worden gezet op een nieuw of vervangend toestel.


Gebruikers kunnen tevens afspraken en contacten met elkaar uitwisselen en bijvoorbeeld foto's delen met familie of vrienden. Vanaf het webaccount kunnen deze foto's op een computer opgeslagen worden of via een e-mail verzonden worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl