Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Microsoft introduceert My Phone

Contacten, kalenders en foto's synchroniseren

Microsoft heeft officieel de nieuwe draadloze webdienst My Phone Beta aangekondigd. Hiermee kunnen toestellen met Windows Mobile versie 6 of hoger gratis 200MB aan data synchroniseren.

Privé-lancering op Mobile World Congress

De site werd door Microsoft per ongeluk te vroeg gelanceerd, waarna bloggers al snel op de hoogte waren van het bestaan ervan. Volgens Microsoft was dit niet helemaal de bedoeling, maar zijn ze zeer enthousiast over dit nieuwe initiatief, dat alleen op uitnodiging beschikbaar zal zijn als beta.


Met My Phone kunnen gebruikers een backup van hun telefoon opslaan op een met een wachtwoord beveiligde site. Mocht het toestel dan gestolen worden of kapot gaan, kunnen de gegevens zoals contacten, afspraken of foto's makkelijk weer terug worden gezet op een nieuw of vervangend toestel.


Gebruikers kunnen tevens afspraken en contacten met elkaar uitwisselen en bijvoorbeeld foto's delen met familie of vrienden. Vanaf het webaccount kunnen deze foto's op een computer opgeslagen worden of via een e-mail verzonden worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.