‹ Alle nieuwsberichten

Headset cadeau bij aankoop Sony Xperia X met Tele2-abonnement

Headset cadeau bij aankoop Sony Xperia X met Tele2-abonnement

De Sony Xperia X is een toptoestel en daar hoort natuurlijk een uitstekende koptelefoon bij. Daarom krijg je nu van Belsimpel.nl en Sony een hoogwaardige koptelefoon t.w.v. €130,- cadeau als je de Xperia X bestelt in combinatie met een Tele2-abonnement. De actie loopt t/m zondag 12 juni 2016 zolang de voorraad strekt, op=op.

De Sony Xperia X is één van de high-end toppers van dit jaar. Het vlaggenschip van Sony heeft een 23-megapixelcamera met allerlei handige functies. De camera voorspelt bijvoorbeeld hoe objecten of personen gaan bewegen, zodat je nooit meer een wazige foto hebt. Ook is de telefoon voorzien van een uitstekende selfiecamera met 13 megapixels. Verder vind je in het toestel een grote 2620-mAh-batterij, zodat je niet om de haverklap hoeft op te laden. Ook de geluidskwaliteit van de Xperia X is heel goed, maar je kan pas echt optimaal genieten met een luxe Sony-koptelefoon!

Draadloze headset cadeau!

Je krijgt bij aankoop van de Xperia X de Sony MDR-XB650BT meegeleverd. Met deze hoofdtelefoon geniet je in de allerbeste kwaliteit van je favoriete muziek. Daarbij heb je geen last van snoertjes en draadjes, want je koppelt de draadloze headset eenvoudig via Bluetooth of NFC. De koptelefoon behoort tot de EXTRA BASS-lijn van Sony en maakt dus gebruik van de Bass Booster-technologie. Deze technologie levert een diepe, krachtige bas; dit zorgt voor een sublieme geluidservaring. Het ontwerp van de Sony MDR-XB650BT-hoofdtelefoon is compact, licht en heeft zachte oorkussens waardoor hij comfortabel is. De oorschelpen zijn bovendien draaibaar en dus makkelijk mee te nemen.

De Sony Xperia X Preview

Benieuwd naar de Sony Xperia X? Wij laten zien wat deze mooie telefoon allemaal te bieden heeft! Wat te denken van de 23-megapixelcamera en een supersnelle vingerafdrukscanner.

Hoe?

Als je in de periode van 6 juni t/m 12 juni 2016 bij Belsimpel.nl een Sony Xperia X bestelt in combinatie met een abonnement van Tele2, krijg je zo’n mooie headset t.w.v. €130,- thuisgestuurd. De actie geldt alléén voor Xperia X modellen uit Nederland en voor de kleuren Black, Lime Gold, Rose Gold en White. De actie loopt t/m zondag 12 juni 2016 zolang de voorraad strekt, op=op.

Meer nieuws over: