‹ Alle nieuwsberichten

De Sony Xperia XA Ultra is gepresenteerd!

De Sony Xperia XA Ultra is gepresenteerd!

Vandaag heeft Sony de nieuwste aanwinst van hun smartphone-familie gepresenteerd: de Xperia XA Ultra! Dit toestel is, zoals de naam al doet vermoeden, het grotere broertje van de Xperia XA. Het toestel heeft een verbazingwekkend mooi scherm, twee zeer hoogwaardige camera’s en bovendien een bijzonder lange batterijduur. Hieronder bespreken we de specificaties van dit toptoestel verder.

Het ontwerp van de Xperia XA Ultra is zeer slank en strak. Vooral het bijna randloze scherm valt erg op. Zo heb je dus een zeer groot 6-inchbeeldscherm, maar geen joekel van een telefoon! Want doordat de randen rond het scherm flinterdun zijn blijft het formaat van het toestel hanteerbaar. En dankzij de minischermmodus is de telefoon ook met gemak met één hand te bedienen door mensen met kleinere handen. Het glas van het beeldscherm is iets gebogen en sluit daardoor naadloos aan op de dunne metalen buitenkant.

Maar ook de binnenkant van dit toestel is om je vingers bij af te likken. De camera bezit maar liefst 21,5 megapixels! Hiermee maak je prachtige heldere foto’s. Hybrid Autofocus zorgt ervoor dat je foto’s haarscherp zijn en dat er geen enkel detail verloren gaat. Dankzij de speciale Quick Launch & Capture-functie heeft het toestel vanuit de standby-modus binnen een seconde de camera geopend. Je mist voortaan dus geen enkele fotomogelijkheid meer! De frontcamera van het toestel bezit maar liefst 16 megapixels. Deze is voorzien van low light sensor, dus je maakt ook ’s nachts scherpe foto’s. Daar komt nog eens bij dat de selfiecamera voorzien is van een flitser en Optical Image Stabilisation. Dit is vrijwel uniek bij frontcamera’s en zo is het bijna niet meer mogelijk dat je selfies mislukken!

Ook bijzonder is de 2700mAh-batterij in de Xperia XA Ultra. Met een volle batterij gebruik je het toestel tot wel twee dagen zonder op te laden! Ook kun je de telefoon snel opladen, als je bijvoorbeeld haast hebt. Je hebt dan binnen tien minuutjes alweer 5,5 uur batterijduur!

Bron: Tweakers en Sony

Meer nieuws over: