‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint Publieksprijs voor beste webwinkel van Nederland!

Belsimpel.nl wint Publieksprijs voor beste webwinkel van Nederland!

Belsimpel.nl heeft vanavond bij de Thuiswinkel Awards de Publieksprijs XL gewonnen in de categorie Elektronica en Telecom! We zijn blij dat het harde werk van Jeroen en Jeroen en het hele team zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk gaan we ook komend jaar tot het uiterste voor jou!

Belsimpel.nl wint Publieksprijs XL bij Thuiswinkel AwardsBelsimpel.nl mocht vanavond de Publieksprijs XL voor favoriete webwinkel in ontvangst nemen, die tijdens het Thuiswinkel Awards Gala door Jan Joost van Gangelen werd uitgereikt. Het Nederlandse winkelpubliek, jullie dus, beoordeelde Belsimpel.nl in de categorie Elektronica & Telecom als beste webwinkel. Met de eerste plek laat Belsimpel.nl medegenomineerden Bax-shop.nl en Coolblue achter zich. De publieksprijs is een prachtige bevestiging dat onze klanten de service van Belsimpel.nl waarderen. Daarom willen we iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken!

Het afgelopen jaar is Belsimpel.nl weer flink gegroeid. Nadat in 2014 de eerste fysieke winkel werd geopend in Groningen, volgden in het afgelopen jaar nog zes andere steden. Inmiddels heeft Belsimpel.nl ook winkels in Utrecht, Zwolle, Den Haag en Tilburg. Begin 2016 kwamen daar bovendien de winkels in Amsterdam en Rotterdam bij. We hebben zo zes winkels geopend in zes maanden. Een andere innovatie is het zogenaamde Abonnement zonder Gedoe: je ondertekent je contract direct met een digitale verificatie. Hierdoor geldt: voor 23.30 besteld, morgen in huis. Dit alles combineren we met de Keuzehulp, waarmee we onze klanten helpen een weloverwogen keuze te maken. Zo garanderen we dat je een telefoon krijgt die ook echt bij jou past!

Belsimpel.nl laat dus zien dat de voordelen van een webwinkel en een fysieke winkel goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo verlenen we zowel online als offline dezelfde geweldige service die je van ons gewend bent. Jeroen & Jeroen zijn hiermee goed op weg in de strijd om de mobiele wereld te veranderen.