‹ Alle nieuwsberichten

Apple stuurt uitnodigingen rond voor evenement 21 maart

Apple stuurt uitnodigingen rond voor evenement 21 maart

Ons favoriete bedrijf uit Californië heeft een cryptische uitnodiging rondgestuurd voor een eigen evenement op 21 maart. Wat Apple gaat presenteren is nog niet duidelijk, maar volgens recente geruchten zouden ze een nieuwe, compacte iPhone gaan lanceren.

Er gaan sinds begin 2016 al enorm veel geruchten rond dat Apple dit jaar een compacte iPhone wil uitbrengen. Het evenement op 21 maart zou hier de perfecte gelegenheid voor zijn. De naam van deze iPhone is nog onbekend, net als het feit of de telefoon daadwerkelijk bestaat. Namen zoals iPhone 5SE (voor Special Edition), iPhone SE of iPhone 6C zijn het vaakst gevallen. De nieuwe iPhone zou een 4-inchscherm gebruiken, wat zou betekenen dat de telefoon significant kleiner is dan de nieuwste generatie iPhones, de iPhone 6S. Deze telefoon gebruikt namelijk een 4.7-inchscherm.

Al langere tijd gaan er geruchten rond dat Apple net als vorig jaar een evenement in maart zou houden. In 2015 lanceerde Apple in april zijn succesvolle Apple Watch. Ook dit jaar gaan er geruchten rond dat Apple op het evenement een nieuwe generatie Apple Watch zal aankondigen. De uitnodiging is zoals bij elk evenement zo vaag mogelijk, met een cryptische zin: Let us loop you in. Het woord loop zou kunnen verwijzen naar de nieuwe generatie Apple Watch. Kun jij het raden?

Een ander item dat Apple misschien zal gaan uitbrengen is een Apple iPad Pro met een 9.7-inchscherm. Net als de bestaande iPad Pro zou Apple deze kleinere iPad Pro geleverd worden met een Apple Pencil. Ook zou de Smart Keyboard, die Apple tegelijkertijd met de iPad Pro lanceerde, te combineren zijn met deze nieuwe tablet.

Houd Belsimpel.nl in de gaten voor de laatste geruchten over nieuwe Apple-producten. Bekijk ook eens onze andere toestellen van Apple hier.

Meer nieuws over: