‹ Alle nieuwsberichten

Microsoft voegt Lumia 650 toe aan Windows 10-familie

Microsoft voegt Lumia 650 toe aan Windows 10-familie

Microsoft heeft vandaag de Microsoft Lumia 650 geïntroduceerd. Dit mid-range toestel volgt de Lumia 640 op als budgettopper. Net als bij zijn voorganger krijg je veel smartphone voor weinig geld!

De Microsoft Lumia 650 is voorlopig de nieuwste aanwinst van de Windows 10-familie en valt met zijn specificaties dan ook tussen de recentelijk uitgebrachte Lumia 550 en Lumia 950. Deze toestellen draaien allemaal op het Windows 10 Mobile besturingssysteem, dat sinds oktober 2015 gebruikt wordt op Microsoft-toestellen. Dit besturingssysteem is een gigantische verbetering ten opzichte van het oudere Windows Phone 8.1 besturingssysteem. Er kan bijvoorbeeld erg gemakkelijk gebruik gemaakt worden van de veelgebruikte Microsoft Office-applicaties, zoals Word, PowerPoint en Excel. Zo heb je alle benodigde kantoor-programma’s gewoon in je broekzak! Kijk voor meer informatie over Windows 10 eens in ons Windows 10-dossier.

Naast Windows 10 Mobile krijg je met de Lumia 650 nog veel meer mooie dingen, waaronder een 5-inch-AMOLED-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Deze technologie gaat de concurrentie aan met lcd-schermen en lijkt deze strijd te winnen. Een OLED-scherm verbruikt namelijk een stuk minder stroom, terwijl de kijkhoek even groot is. Ook is het scherm vol en rijk van kleuren, waardoor foto’s en video’s van je scherm afspatten. Naast een mooi scherm beschikt de Lumia 650 over een krachtige processor en 16 GB opslagruimte. Genoeg dus voor al je foto’s, video’s, apps en games.

De Microsoft Lumia 650 bestel je vanaf nu op Belsimpel.nl. Bekijk de verschillende mogelijkheden in combinatie met een abonnement en bestel nu!