‹ Alle nieuwsberichten

Cashback bij Motorola Moto G (3rd Gen)!

Cashback bij Motorola Moto G (3rd Gen)!

Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Van 13 februari tot en met 31 maart heeft Motorola weer fijne cashback-acties lopen op de Moto G (3rd Gen): je kunt tot wel €40,- terugkrijgen!

Beide varianten van de Motorola Moto G (3rd Gen) hebben een cashback-actie tot 31 maart. Bij de Moto G met 8 GB intern geheugen krijg je €40,- terug en als je voor de Moto G van 16 GB kiest krijg je €30,- cashback! Dit toestel heeft sowieso al een gunstige prijs en met deze actie is de Moto G (3rd Gen) helemáál een voordelige keuze.

Motorola Moto G (3rd Gen)

De derde generatie Moto G staat bij Belsimpel.nl niet voor niets bovenaan de top 10 prijs/kwaliteit-verhouding. Het toestel heeft een 13-megapixelcamera aan de achterkant met een dubbele flitser, zodat je foto's ook in het donker mooi belicht zijn. Aan de voorkant zit een 5-megapixelselfiecamera. De telefoon kan op het 4G-netwerk, zodat je supersnel kunt internetten. Het geheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje, zodat je verzekerd bent van genoeg ruimte voor al je foto's, video's en applicaties. De Moto G (3rd Gen) is bestand tegen het weer in de Lage Landen: je kunt het toestel gewoon gebruiken in de regen door de IP-certificering.

Hoe claim ik mijn cashback?

Het is heel makkelijk om te profiteren van deze cashback-actie. Bestel de telefoon op Belsimpel.nl, ga naar de speciale actiepagina van Motorola, volg de stappen op deze pagina en krijg €40,- of €30,- retour! Op de cashback-site van Motorola kun je ook de voorwaarden van de actie vinden. De actie loopt tot 31 maart en je kunt je euro's tot en met 15 april terugvragen. Ga snel naar een van onze winkels of bestel de Motorola Moto G (3rd Gen) van 8 GB of 16 GB op Belsimpel.nl!