‹ Alle nieuwsberichten

Tot en met 31 december: 30 euro cashback bij aankoop van de Motorola Moto G (3rd Gen)

Tot en met 31 december: 30 euro cashback bij aankoop van de Motorola Moto G (3rd Gen)

Wij van Belsimpel.nl begrijpen dat december een dure maand is. Om je te helpen de donkere dagen voor én na kerst door te komen, hebben Belsimpel.nl en Motorola een actie voor je. Wanneer je bij ons een Motorola Moto G (3rd Gen) koopt, krijg je €30,- terug!

De toch al voordelige Moto G (3rd Gen) heeft een nog aantrekkelijker prijskaartje gekregen! Volg de stappen op de cashback-site van Motorola om 30 euro terug te krijgen na aankoop van een Moto G (3rd Gen) bij Belsimpel.nl. Op deze website staan ook de actievoorwaarden. Deze actie geldt voor een los toestel én een toestel in combinatie met abonnement. De cashback liep eerst tot 31 december, maar is nu verlengd tot 24 januari! Je kunt dus nog steeds profiteren van deze geweldige actie! Aanvragen kunnen t/m 7 februari ingestuurd worden.

Motorola Moto G (3rd Gen)

De Motorola Moto G (3rd Gen) staat bekend om zijn voordelig prijskaartje en goede specificaties. Je krijgt dus veel smartphone voor weinig geld! Het toestel heeft een HD-scherm van 5.0 inch groot. Alles wat je bekijkt op je telefoon ziet er dus mooi uit. De 13-megapixelcamera maakt mooie foto's. Ook de selfiecamera met 5 megapixels doet zijn werk heel goed. Het toestel heeft 4G-ondersteuning. Dit betekent dat je er heel snel mee kunt internetten, waar je ook bent. De Moto G (3rd Gen) is stofdicht en waterbestendig. Je kunt het toestel dus ook in de regen gebruiken! De Android-versie van Motorola lijkt heel veel op de standaardversie van het besturingssysteem. Hierdoor werkt het toestel ontzettend soepel. Er zijn twee varianten van de Moto G (3rd Gen): de ene heeft 8 GB en de andere heeft 16 GB opslaggeheugen. De smartphone is verkrijgbaar in zwart en wit.

Wil je graag een voordelige Motorola Moto G (3rd Gen)? Op Belsimpel.nl hebben we de beste aanbiedingen voor de Moto G (3rd Gen) voor je op een rijtje gezet. Vergeet niet om je aan te melden voor de cashback-actie als je het toestel voor 24 januari aanschaft!