Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Specificaties LG KM900 Arena

Fullscreen touch telefoon

De KM900 Arena is een fullscreen touch telefoon, waarmee LG de aanval wil openen op Apple's iPod en de populaire 5800 XpressMusic van Nokia. Het toestel zal voorzien worden van een volledig metalen behuizing met een dikte van 11,95 milimeter en een nieuwe interface met de naam "S-Class" meekrijgen. Naast Wifi en GPS krijgt de telefoon een 5 megapixel camera die volgens LG ook geschikt zou moeten zijn voor opnames in DVD-kwaliteit.

Mobiel tv kijken

Volgens het Duits T-Mobile behoort mobiele tv tot de mogelijkheden, waarbij het scherm met een resolutie van 800x480 pixels goed tot zijn recht zal komen. Het is hierbij nog niet duidelijk of het gaat om tv via UMTS of via DVB-H. Naar verwachting zal LG meer informatie naar buiten brengen op het Mobile World Congress in Barcelona.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.