Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint Gouden Gazelle Award

Belsimpel.nl wint Gouden Gazelle Award

Belsimpel.nl is dit jaar voor de vierde keer op rij de snelst groeiende onderneming van Groningen en wint hiermee een Gouden Gazelle van het Financieele Dagblad!

Goud van het FD

Het Financieele Dagblad reikte dit jaar wederom de Gazellen uit, een prijs voor ondernemingen wiens omzet over de afgelopen drie jaren minstens 20% groei heeft gezien. De Gazellen worden jaarlijks uitgereikt per provincie. In elke provincie worden ondernemingen afhankelijk van de totale omzet in drie verschillende categorieën ingedeeld: klein, middelgroot en groot. Belsimpel.nl is binnen de provincie Groningen de enige en dus ook snelst groeiende onderneming in de categorie groot. Hierom heeft Belsimpel.nl niet een 'gewone' Gazelle in ontvangst mogen nemen, maar een Gouden Gazelle!

Explosieve groei

Zoals gezegd is dit al het vierde jaar op rij dat Belsimpel.nl deze award in ontvangst mag nemen. Tijdens het afgelopen jaar is de omzet gegroeid met maar liefst 171%. Deze explosieve groei is door medeoprichter Jeroen Doorenbos samengevat met de woorden: "We gaan tot het uiterste voor onze klanten".

Op donderdag 10 december wordt de Grande Finale gehouden in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hier wordt binnen elke categorie de grootste landelijke groeier bekendgemaakt.

Bron: Financieele Dagblad

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.