‹ Alle nieuwsberichten

Foto's en specificaties Samsung Galaxy View gelekt

Foto's en specificaties Samsung Galaxy View gelekt

Van de nog niet aangekondigde Galaxy View van 18,4 inch zijn specificaties gelekt. Vorige week was de tablet al te bewonderen op foto's. Hierop is te zien dat er een standaard aan de achterkant van de tablet zit. Ook worden de verschillende mogelijkheden van de enorme tablet getoond.

De Samsung Galaxy View is écht een grote tablet: de diagonaal van 18,4 inch is omgerekend bijna 47 centimeter. Deze maand is alweer bijna voorbij, maar met het verschijnen van deze foto's en specificaties laaien de geruchten toch weer op dat de megatablet in oktober officieel aangekondigd gaat worden. Samsung heeft dit eerder op een ander evenement verteld, maar de tijd begint nu wel te dringen. Afgelopen maandag was de Galaxy View door een webshop online gezet, maar inmiddels is het toestel weer offline gehaald. Toch zijn de specificaties niet onopgemerkt gebleven.

Verwachte specificaties

Het grote scherm is natuurlijk het meest indrukwekkende van de Galaxy View, namelijk 18,4 inch groot. Het display heeft een Full-HD-resolutie en men denkt dat de Galaxy View een processor krijgt met acht kernen. Het opslaggeheugen zou 32GB zijn, wat je kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Volgens de webshop heeft de accu een capaciteit van 5700 mAh, deze zou op een volle batterij 8,5 uur vol moeten houden. Uit de doos zou de Samsung View op Android 5.1 draaien. Naar alle waarschijnlijkheid komt er naast een WiFi-variant, ook een variant met 3G- en 4G-ondersteuning. Op de gelekte foto's lijkt het alsof er geen fysieke home-knop op de tablet zit, wat voor het eerst zou zijn voor een Samsungtablet.

Entertainment

De standaard aan de achterkant lijkt erop te duiden dat de Galaxy View vooral is gemaakt met een entertainmentdoel. Met de standaard kun je de tablet makkelijk neerzetten en bijvoorbeeld films kijken. Dit is ook waar de nadruk op ligt bij de gelekte foto's. De Samsung Galaxy View lijkt dus een mediatablet bij uitstek te worden!

Bron: Tweakers, Sammobile