‹ Alle nieuwsberichten

Waanzinnige Samsung Galaxy S6 actie Belsimpel Den Haag!

Waanzinnige Samsung Galaxy S6 actie Belsimpel Den Haag!

Het lijkt haast niet op te houden: Belsimpel.nl heeft weer een winkel geopend! Ditmaal kun je onze nieuwe winkel in Den Haag vinden. Om de opening van de nieuwe vestiging te vieren, hebben we een mooie actie voor onze bezoekers: kom op 9, 10 of 11 oktober naar de winkel in de Spuistraat 25 en bestel de Samsung Galaxy S6 in combinatie met een Tele2-abonnement voor €20,- per maand! Let op: deze actie is verlopen

Vierde winkel Belsimpel.nl

Met de winkel in Den Haag hebben wij alweer onze vierde winkel geopend. Jeroen & Jeroen en hun collega's helpen je vanaf de Spuistraat 25 graag met het uitzoeken van een nieuwe mobiel, met of zonder abonnement. Onze eerste winkel openden wij al in januari vorig jaar en vind je in Groningen aan de Vismarkt 5. Afgelopen augustus volgde Utrecht aan de Lange Elisabethstraat 35. Vorige maand werden de deuren van de derde winkel aan de Diezerstraat 12 in Zwolle geopend. Bekijk de openingstijden en locaties op onze site.

Vier de winkel!

Elke opening hebben wij gevierd met een waanzinnige actie, dus dit laten wij ook bij onze vierde winkel niet na! Wanneer je op vrijdag 9, zaterdag 10 of zondag 11 oktober naar onze winkel in Den Haag komt, krijg je nu de Samsung Galaxy S6 Flat bij een Tele2-abonnement van 20 euro per maand! Je betaalt eenmalig €75,- voor het toestel, maar dankzij de cashbackactie van Samsung krijg je €75,- retour. De toestelprijs is dus €0,00 na de cashback van Samsung. Hiervoor krijg je 150 minuten/SMS en 500 MB internet per maand. Wanneer je meer internet wilt, kun je je bundel voor €4,- per maand verhogen naar 1000 MB per maand. Zoals met elke actie geldt: op= op!

Los van deze openingsactie geldt de normale cashbackactie ook online en in onze andere winkels. Kijk op www.samsung.com/promoties om te zien welke varianten van de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge Plus allemaal mee doen met de actie.

Versterking gezocht

Omdat Jeroen & Jeroen graag tot het uiterste gaan voor al hun klanten, zijn ze op zoek naar nieuwe collega's die hen hier bij kunnen helpen. Lijkt het jou leuk om mensen te assisteren bij het uitzoeken van een abonnement of telefoon, solliciteer dan naar de functie als winkelmedewerker. Voor zowel de vestiging in Den Haag als in de toekomstige vestigingen in Amsterdam en Tilburg zijn wij op zoek naar fulltime en parttime medewerkers. Lees meer over de functies in ons nieuwsbericht