‹ Alle nieuwsberichten

Vanaf morgen in alle Belsimpel.nl winkels te zien: de iPhone 6S

Vanaf morgen in alle Belsimpel.nl winkels te zien: de iPhone 6S

Morgenochtend is het zover: dan heeft Belsimpel.nl als eerste in Nederland de Apple iPhone 6S in de winkels liggen! Wil jij een van de eersten zijn die dit toptoestel uitprobeert? Kom morgen dan langs bij één van onze winkels in Groningen, Utrecht of Zwolle.

In de drie Belsimpel.nl winkels hebben we de zwarte en de nieuwe roségouden kleur liggen. We kunnen de nieuwste iPhone's nog niet uit voorraad leveren, maar je kunt ze al wel bekijken en uitproberen. Het is uiteraard al wel mogelijk om de iPhone 6S en iPhone 6S Plus te bestellen bij Belsimpel.nl. Je hebt hem dan snel in huis.

De iPhone 6S is op 9 september gepresenteerd door Apple en is de opvolger van de iPhone 6. Van buiten is er weinig veranderd, maar intern is het toestel flink veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de 3D Touch-technologie toegevoegd, waardoor de iPhone verschillende soorten aanrakingen kan onderscheiden. Dit geeft een extra dimensie aan het gebruik van je iPhone. Verder zijn de camera's verbeterd: respectievelijk 12- en 5-megapixels. De iPhone 6S draait op de snelle en zuinige A9-processor en heeft vanuit de doos al iOS 9.

Momenteel zijn de nieuwe iPhone's nog niet leverbaar: houd Belsimpel.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van de meest actuele levertijden. De iPhone 6S kun je los of met abonnement bestellen in zwart, wit, goud en roségoud. De iPhone 6S Plus is ook los of met abonnement te bestellen in dezelfde kleuren als de iPhone 6S.

Kom morgen dus naar één van onze filialen en bekijk de iPhone 6S als eerste in Nederland. Je kunt de adresgegevens van onze vestigingen hieronder vinden.

Belsimpel.nl Groningen
Vismarkt 5
9712 CA Groningen

Belsimpel.nl Utrecht
Lange Elisabethstraat 35
3511 JB Utrecht

Belsimpel.nl Zwolle
Diezerstraat 12
8011 RG Zwolle

Meer nieuws over: