‹ Alle nieuwsberichten

Nu 75 euro cashback bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge (Plus)!

Nu 75 euro cashback bij aankoop van een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge (Plus)!

Vanaf vandaag kun je bij aankoop van een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge Plus meedoen aan de cashback actie van Samsung. Koop één van deze modellen tijdens de actieperiode bij Belsimpel.nl en krijg 75 euro retour!

Samsung Galaxy S6-familie

De Samsung Galaxy S6-familie bestaat uit de drie bovengenoemde toestellen. De Galaxy S6 is het eerste model en deze heeft een 5.1 inch QHD-display, een vingerafdrukscanner en een waanzinnig snelle octa-core processor. Door onze klanten wordt deze smartphone geroemd om zijn camerakunsten, want foto’s worden onder iedere omstandigheid waanzinnig mooi! Kleuren zien er op het Super AMOLED-scherm verbluffend uit, zodat je kunt genieten van elk moment dat je de Galaxy S6 gebruikt.
Samsung heeft met de Galaxy S6 Edge een bijzonder toestel op de markt gezet: het 5.1-inch scherm loopt aan de zijkanten door. Dit geeft niet alleen een unieke uitstraling, maar zorgt ook nog voor nieuwe functionaliteiten zoals het in kleur oplichten van de randen wanneer je wordt gebeld of je alarm af gaat! De metalen rand sluit perfect aan bij het gebogen design, waardoor de smartphone erg prettig aanvoelt. Buiten het display om lijkt de S6 Edge veel op de gewone S6, want hij beschikt over dezelfde fijne specificaties. De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de premium-versie van de S6 Edge en biedt alle luxe die je maar kunt wensen. Het toestel beschikt over een iets groter 5.67 inch display met dezelfde iconische, afgeronde randen als de gewone S6 Edge. Daarnaast heeft de Plus-variant een nóg snellere processor, een ruimer werkgeheugen en is de capaciteit van de accu groter.

Hoe werkt het?

De actieperiode loopt van 21 september t/m 1 november. Schaf je in deze periode een Galaxy S6-model aan, dan kun je meedoen aan de cashbackactie. Let op goed op welke kleuren en opslagvarianten mee doen met de actie. Na aanschaf dien je je aan te melden via www.samsung.com/promoties. Na de aanmelding ontvang je een mail met een bevestiging en registratienummer. Zodra je je hebt aangemeld dien je aanvullende informatie naar Samsung op te sturen, zoals de aankoopbon en streepjescode van de verpakking. Het is aan te raden om kopieën te maken van de documenten die opgestuurd worden. Na ontvangst van de documenten door Samsung zal de cashback binnen 8 weken afgehandeld worden.
Voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is de actie ietsje uitgebreid: bij dit model kun je ook meedoen aan de cashback actie als je het toestel voor 21 september hebt aangeschaft! In dit geval kun je de cashback op dezelfde manier claimen. Kijk voor de volledige actievoorwaarden op de site van Samsung.