‹ Alle nieuwsberichten

Nokia Royal met 1160 Diamanten

Exclusiever dan Carbon Arte en Gold Arte

Voor de veeleisende gebruiker die de Nokia 8800 Carbon Arte en de Gold Arte nog niet exclusief genoeg vindt, komt er nu een nog duurder model op de markt: de Nokia 8800 Royal. Dit model is gebaseerd op de Carbon Arte, maar voorzien van een uit platina vervaardigde behuizing, die met platina schroefjes gemonteerd wordt.

8,2 karaat aan diamanten

De highlight van dit model is echter de rand van het toestel, die uit maarliefst 1160 diamanten bestaat. Samen zijn deze goed voor maar liefst 8,2 karaat, een aantal dat alleen overtroffen wordt door de 11,2 karaat van de Kings Button iPhone. Voordelen zijn er wel bij de verkrijgbaarheid, tegenover het unieke iPhone-model kunnen de 50 exemplaren die Nokia op de markt gaat brengen al bijna voor massaproductie worden aangezien.


De Nokia 8800 Royal is vanaf 31 januari verkrijgbaar, waarbij de verkoopprijs waarschijnlijk duidelijk boven de 1100 Euro van de 8800 Carbon Arte zal liggen. Overigens krijgt men voor deze prijs niet alleen een bijzondere telefoon, maar ook een zeer speciale verpakking. In plaats van het gebruikelijke karton bestaat deze namelijk uit graniet en leer.