‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl is op zoek naar winkelmedewerkers in Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Belsimpel.nl is op zoek naar winkelmedewerkers in Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Belsimpel.nl is op zoek naar nieuw personeel in haar nog te openen winkels in Tilburg, Amsterdam en Den Haag. Binnenkort gaan deze winkels open. Daarom zijn er zowel parttime als fulltime medewerkers nodig. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder voor meer informatie over de vacatures.

Vind je het leuk om klanten te helpen met het kiezen van een nieuwe telefoon en abonnement? En vind je het leuk om klanten het beste advies te geven zodat ze met een tevreden gevoel de winkel uit lopen? Dan is een baan als verkoopadviseur of shopmanager echt iets voor jou! In januari 2014 werd de eerste Belsimpel.nl winkel geopend aan de Vismarkt 5 in Groningen. Door een enorme groei gaat de Groningse webwinkel haar fysieke winkels uitbreiden. Er zullen winkels komen in het centrum van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle en Tilburg. Belsimpel.nl is nu op zoek naar fulltime shopmanagers en parttime verkoopadviseurs. Voor Belsimpel.nl Tilburg zoeken we nog een shopmanager én verkoopmedewerkers. Voor de winkel in Den Haag en Amsterdam zoeken we verkoopmedewerkers.

Belsimpel.nl is een telecomwebinkel met het hoofdkantoor in Groningen. In hartje centrum aan de Grote Markt werkt een jong en fanatiek team om de beste service te verlenen. Belsimpel.nl heeft een ruim assortiment aan telefoons, tablets en accessoires, heeft zeer scherpe prijzen en is zeven dag per week van 9:00 tot 23:30 bereikbaar via telefoon. Ben je enthousiast geworden om in één van de nieuwe Belsimpel.nl winkels te gaan werken? Bekijk dan snel onze vacatures of solliciteer direct via sollicitaties@belsimpel.nl.