‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw bij Belsimpel.nl: Plantronics

Nieuw bij Belsimpel.nl: Plantronics

Belsimpel.nl presenteert aan u: Plantronics. Het bedrijf kenmerkt zich door high-end koptelefoons, headsets en oordopjes. Vanaf nu zijn de Plantronics producten bij Belsimpel.nl uit voorraad leverbaar!

Over Plantronics

Het merk Plantronics is opgericht in 1961. In dat jaar begonnen twee piloten met de missie van het ontwerpen van een nieuwe, conventionele headset voor commercieel gebruik in de luchtvaart. Het gevolg van het bedenken van dit product was een bedrijf die in zijn eerste 50 jaar meerdere primeurs te pakken heeft gekregen met baanbrekende technologie. Zo was Plantronics de keuze voor vrijwel alle lucht- en ruimtevaart, waar vanzelfsprekend baanbrekende technologie voor nodig was in de tijd dat dit op gang kwam. Het belangrijkste punt in de geschiedenis van Plantronics was het moment dat Neil Armstrong zijn legendarische woorden sprak: “That’s one small step for man, one giant leap for mankind”. Deze zin kwam vanaf de maan, door een Plantronics headset bij Neils collega’s op aarde aan en tekende een begin van een nieuw tijdperk voor de mens. Na deze primeur ging Plantronics verder met het ontwerpen van unieke producten, met een focus op draadloze headsets. Inmiddels is het bedrijf marktleider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten.

Plantronics producten

Vandaag de dag produceert Plantronics allerlei producten die gericht zijn op het verrijken van audio en audiocommunicatie in uw dagelijks leven. De producten van Plantronics staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit, optimale compatibiliteit en de beste comfort. Zo zijn de meeste producten draadloos en dus enorm comfortabel. Hoewel de kwaliteit van draadloze producten nog wel eens betwistbaar zijn, is Plantronics het bewijs dat dit niet waar is. Zo luistert u met de Plantronics BackBeat Pro voor wel 24 uur lang naar uw favoriete muziek, in de hoogste kwaliteit. Deze draadloze koptelefoon kan gemakkelijk door middel van Bluetooth met al uw apparaten gekoppeld worden, tot wel twee apparaten tegelijkertijd.

Het maakt niet uit waar u bent, Plantronics producten kunt u altijd gebruiken. De Plantronics BackBeat Go 2 is een combinatie van een draadloze Bluetooth headset en oordopjes in één. U kunt overal luisteren naar uw favoriete muziek en met een druk op de knop kunt u omschakelen naar de belfunctie. U kunt uw telefoon dus gewoon in uw broekzak laten! Ook in de regen is de BackBeat Go 2 te gebruiken. Dankzij zijn waterdichtheid hoeft u niet te vrezen voor waterschade. De comfortabele draagwijze en het stijlvolle design maken deze headset een verrijking voor elke outfit, met boordevol functionaliteit. Als u op zoek bent naar een headset die u tijdens het sporten kunt gebruiken, dan raden wij u de Plantronics BackBeat Fit aan. Deze draadloze headset is met zijn speciale ontwerp gemaakt voor gebruik tijdens het sporten, zodat hij stevig blijft zitten. Bij deze accessoire krijgt u een speciale sportarmband meegeleverd, hierin kunt u uw smartphone opbergen. Voor de rest heeft Plantronics ook een breed scala aan draadloze Bluetooth headsets voor achter het oor, zoals de Plantronics Marque 2 M165 of de Plantronics Voyager Edge. Deze headsets zijn ideaal wanneer u tijdens het autorijden moet bellen. Dit is een veilige manier van bellen tijdens het autorijden want u kunt uw handen gewoon aan het stuur houden.

Producten van Plantronics zijn nu uit voorraad leverbaar bij Belsimpel.nl. Bekijk de beste Plantronics aanbiedingen of kijk in ons complete assortiment en laat u verbazen!