‹ Alle nieuwsberichten

Vodafone actie bij de Samsung Galaxy S4, S5 en S6

Vodafone actie bij de Samsung Galaxy S4, S5 en S6

Alleen bij Belsimpel.nl: gratis de Samsung Galaxy S4, de Galaxy S5 of de Galaxy S6 in combinatie met een Vodafone abonnement! Bekijk deze supervoordelige Samsung aanbiedingen snel op de site.

Bent u een trouwe Samsung gebruiker of wilt u graag een Samsung Galaxy toestel uitproberen? Dan is dit uw kans! Belsimpel.nl heeft waanzinnige deals: in combinatie met een Vodafone abonnement van 300 belminuten, onbeperkt SMS en 2000 MB per maand krijgt u nu gratis de Samsung Galaxy S4, Galaxy S5 of de Galaxy S6! Bij Vodafone kunt u gebruik maken van het snelle 4G internet, de snelheden gaan tot wel 225 mb/s! Zo kunt u videobellen met uw familie of vrienden zonder haperingen en worden internet pagina's binnen een seconde geladen!

Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 heeft u nu al gratis in combinatie met een Vodafone abonnement met 300 belminuten, onbeperkt SMS en 2000 MB voor maar €29,- per maand!

Het toestel is al een paar jaar op de Nederlandse markt maar heeft zeker nog erg goede specificaties. De Samsung S4 is 5 inch groot en heeft een Full-HD resolutie, dit zorgt voor extra scherpe beelden. Met de 13-megapixel camera aan de achterkant kunnen de leukste foto's worden gemaakt. Unieke functies van dit toestel zijn Smart Pause en Smart Scroll. Het toestel scant als het ware uw ogen en weet waar u bent met het lezen van een pagina en scrollt automatisch naar beneden. Ook blijft het scherm helder tijdens het lezen en vergrendeld het niet automatisch na enige tijd. 

Samsung Galaxy S5Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 heeft u nu al gratis in combinatie met het 300 belminuten, onbeperkt SMS en 2000 MB Vodafone abonnement voor maar maar €39,- per maand!

De smartphone is 5,1 inch groot en heeft een hoge resolutie van 1920x1080 pixels. De Galaxy S5 beschikt over een IP67 certificering, dit betekent dat het toestel stofdicht en waterbestendig is. Daarnaast is het met de functie Finger Scanner mogelijk om het toestel te ontgrendelen met een vingerafdruk. Aan de achterkant zit een 16-megapixel camera en video's worden opgenomen in 4K. Dit is ontzettend scherp! Verder is de Samsung S5 razendsnel dankzij de 2,5 GHz Quad-Core processor en 2GB werkgeheugen.

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6

Het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S6, is nu helemaal gratis in combinatie met het 300 belminuten, onbeperkt SMS, en 2000 MB abonnement van Vodafone voor maar €49,- per maand!

De Samsung Galaxy S6 heeft uitstekende specificaties zoals een 5,1 inch Super-AMOLED scherm waarbij beelden en kleuren van het display afspatten. Samsung heeft bij deze smartphone zijn eigen Touchwiz laag geminimaliseerd waardoor het toestel sneller is dan zijn voorgangers. Ook het design van de Samsung S6 is een echte eye-catcher en heeft een metalen afwerking. In de toekomst zal het dankzij Samsung Pay mogelijk worden om met dit toestel te betalen in winkels. Makkelijker kan niet!

De beste Samsung aanbiedingen kunt u bekijken op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: