‹ Alle nieuwsberichten

HTC introduceert HTC One M9

HTC introduceert HTC One M9

Op 1 maart, de avond voor het Mobile World Congress, introduceerde HTC zijn nieuwe vlaggenschip: de HTC One M9. Kan dit toestel zijn voorganger de HTC One M8, uitgeroepen tot  één van de beste telefoons van 2014, overtreffen? 

Er gingen al eerder speculaties rond over het nieuwe toptoestel van HTC. Zo zou het uiterlijk van de M9 veel lijken op zijn voorganger, de HTC One M8. Dit was al te zien op de foto's die onlangs waren uitgelekt via Cyberport.be. Het leek toen te gaan om de officiele marketingafbeeldingen van HTC en na gisteravond is dit gerucht bevestigd. Op het eerste oog moet u goed kijken om te zien of het om de HTC One M9 gaat of om zijn voorganger. De metalen behuizing  en het strakke design met een 5.0 inch beeldscherm zijn hetzelfde gebleven. Het verschil is voornamelijk te zien aan de camera op de achterkant. Deze camera is niet alleen qua uiterlijk anders, maar ook een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Aan de achterkant van het toestel zit nu een 20 megapixel camera. De Ultrapixel camera is naar de voorkant van de smartphone geplaatst om de beste selfies te maken, ook bij weinig licht!

De hardware van de One M9 iheeft grote veranderingen ondergaan. Het toestel beschikt over een razendsnelle Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor. De smartphone zal draaien op Android 5.0 Lollipop en beschikt over 3 GB werkgeheugen. Hierdoor wordt het een plezier om met de One M9 te multitasken. Applicaties worden snel geladen en u kunt probleemloos video's en games afspelen. Daarnaast is het toestel voorzien van een waanzinnig krachtige accu van maar liefst 2840 mAh met een energiebesparende stand. 

De HTC One M9 is vanaf nu los of met abonnement verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. U kunt kiezen uit de kleuren grijs en zilver. 

Meer nieuws over: