‹ Alle nieuwsberichten

Foto's vermoedelijke opvolger HTC One M8 online

Foto's vermoedelijke opvolger HTC One M8 online

Foto's en specificaties van de vermoedelijke opvolger van de HTC One M8 zijn door een Duitse webwinkel online gezet. Naar verwachting zal HTC de One M9 op 1 maart aankondigen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. 

Afgelopen weekend kon iedereen meegenieten van de foto's van de onaangekondige HTC One M9 op Cyberport.be. De Duitse webwinkel heeft de afbeeldingen inmiddels al verwijderd, maar er is een grote kans dat het gaat om officiële marketing afbeeldingen van HTC. Het uiterlijk van de smartphone lijkt veel op dat van zijn voorganger, de behuizing van het toestel is ongeveer gelijk gehouden. Als het gaat om de camera is er wel degelijk verschil te zien, het lijkt dit keer niet om een Ultrapixel model te gaan. De vermoedelijke opvolger van de One M8 zal een 20.7 megapixel camera krijgen, dit zorgt wel voor een kleine uitpuiling aan de achterkant. Aan de voorkant van het toestel zit een 4 Ultrapixel camera, met deze unieke camera is het mogelijk om achteraf te focussen op een ander object in uw foto. 

Naast een verbeterde camera krijgt het nieuwe vlaggenschip van HTC een 5 inch beelscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het toestel zal draaien op de nieuwste Android 5.0 Lollipop en beschikt over een snelle Snapdragon 810 Octacore-processor met een kloksnelheid van 2 GHz. Verder heeft de smartphone 32 GB intern opslaggeheugen en een krachtige accu van 2900 mAh. Volgens de Duitse webwinkel zal de releasedatum van de One M9 waarschijnlijk 9 april zijn. Dit kan goed kloppen wanneer er wordt gekeken naar de release data's van de voorgaande jaren. De HTC One M9 zal naar verwachting tijdens het Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd.

HTC one M9

Bron: Tweakers.net

Meer nieuws over: