‹ Alle nieuwsberichten

Honor 3C en Honor 6 nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

Honor 3C en Honor 6 nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl!

De Honor 3C en de Honor 6 zijn nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl! Het dochterbedrijf van Huawei zet met deze twee smartphones haar eerste voetstappen in Europa, waardoor ze de primeur vormen voor Honor in Nederland. 

Huawei heeft kort geleden in Europa een nieuw merk op de markt gebracht: Honor. Het dochterbedrijf van Huawei heeft de taak gekregen om het budget-segment te bedienen. Honor zal zich gaan richten op een goede prijs-kwaliteitverhouding; Honor's toestellen hebben niet voor niets high-end specificaties voor een lage prijs! U krijgt dus veel waar voor uw geld, waardoor het kiezen voor een Honor-smartphone een waanzinnig goede deal is! Deze deal kunt u nu ook krijgen bij Belsimpel.nl, want beide toestellen zijn uit voorraad leverbaar. 

In het kort: wat bieden de toestellen van Honor u? De Honor 6 is een 5.0-inch Full HD-toestel met een 13-megapixel camera, 16GB opslaggeheugen en een octa-core processor. De Honor 3C is een wat goedkoper toestel met een 5.0-inch HD-scherm, dual sim, een 8-megapixel camera en een quad-core processor. Beide toestellen worden voor een relatief lage prijs aangeboden, waardoor u voor een kleine prijs een goede smartphone in huis haalt. Dat de Honor 3C een waanzinnige deal is, wordt duidelijk door de benoeming in de Top 10-lijst Budget.

De Honor 6 is los verkrijgbaar voor €296,- of gratis in combinatie met een abonnement. Bij de Honor 3C heeft u de keuze tussen de kleuren zwart en wit en kunt u daarnaast kiezen voor een los toestel of een gratis toestel in combinatie met een abonnement.