Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl wint de Oryx tijdens FD Gazellen Finale

Belsimpel.nl wint de Oryx tijdens FD Gazellen Finale
Dinsdag 02 december 2014

Gisteravond heeft Belsimpel.nl tijdens de FD Gazellen Finale in Den Haag de Oryx in ontvangst mogen nemen. Dit is een jury prijs voor het bedrijf dat de meest opvallende groeiprestatie heeft gerealiseerd gedurende de afgelopen jaren. Hiermee liet Belsimpel.nl de bedrijven Agile en Bax-Shop achter zich. 

In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag vond gisteravond de Grande Finale van de FD Gazellen Awards plaats. Na vijf regionale bijeenkomsten waren de snelst groeiende bedrijven uit Nederland geselecteerd voor de hoofdprijs, de FD Gazellen Top 100 award. Na het winnen van de FD Gouden Gazelle op 18 november was Belsimpel.nl, één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland, ook op dit evenement aanwezig. Niet de hoofdprijs maar wel de Oryx heeft de sympathieke webwinkel uit Groningen gister weten binnen te slepen. Genomineerd met nog twee andere bedrijven werd Belsimpel.nl de winnaar van deze nieuwe aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende groeier onder de Gazellen. De omzet van het bedrijf is tussen het begin van 2011 en eind 2013 gegroeid van €12,6 mln naar €64,2 mln. Jurylid Simone Brummelhuis zegt: 'Vanuit de studentenkamer uitgroeien tot een volwaardige landelijke speler is een hele prestatie'.  

Belsimpel.nl is in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen en heeft de afgelopen jaren een groei van wonderbaarlijke omvang gekend. De omzet ging van €1,2 mln in 2009 naar €64,2 mln in 2013. 'Het gaat om het durven experimenteren' aldus Doorenbos, Het succes blijft groeien, vorige week is de telecomaanbieder tweede geworden bij de Deloitte Technology Fast500! 

Oryx award uitreiking Doorenbos

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl