‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint de Oryx tijdens FD Gazellen Finale

Belsimpel.nl wint de Oryx tijdens FD Gazellen Finale

Gisteravond heeft Belsimpel.nl tijdens de FD Gazellen Finale in Den Haag de Oryx in ontvangst mogen nemen. Dit is een jury prijs voor het bedrijf dat de meest opvallende groeiprestatie heeft gerealiseerd gedurende de afgelopen jaren. Hiermee liet Belsimpel.nl de bedrijven Agile en Bax-Shop achter zich. 

In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag vond gisteravond de Grande Finale van de FD Gazellen Awards plaats. Na vijf regionale bijeenkomsten waren de snelst groeiende bedrijven uit Nederland geselecteerd voor de hoofdprijs, de FD Gazellen Top 100 award. Na het winnen van de FD Gouden Gazelle op 18 november was Belsimpel.nl, één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland, ook op dit evenement aanwezig. Niet de hoofdprijs maar wel de Oryx heeft de sympathieke webwinkel uit Groningen gister weten binnen te slepen. Genomineerd met nog twee andere bedrijven werd Belsimpel.nl de winnaar van deze nieuwe aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende groeier onder de Gazellen. De omzet van het bedrijf is tussen het begin van 2011 en eind 2013 gegroeid van €12,6 mln naar €64,2 mln. Jurylid Simone Brummelhuis zegt: 'Vanuit de studentenkamer uitgroeien tot een volwaardige landelijke speler is een hele prestatie'.  

Belsimpel.nl is in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen en heeft de afgelopen jaren een groei van wonderbaarlijke omvang gekend. De omzet ging van €1,2 mln in 2009 naar €64,2 mln in 2013. 'Het gaat om het durven experimenteren' aldus Doorenbos, Het succes blijft groeien, vorige week is de telecomaanbieder tweede geworden bij de Deloitte Technology Fast500! 

Oryx award uitreiking Doorenbos