‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint voor de tweede keer bij Deloitte Technology Fast500!

Belsimpel.nl wint voor de tweede keer bij Deloitte Technology Fast500!

Afgelopen donderdag heeft medeoprichter van Belsimpel.nl Jeroen Doorenbos voor de tweede keer een award in ontvangst mogen nemen van de Deloitte Technology Fast500 EMEA in Londen. Belsimpel.nl viel in de prijzen in de Telecommunications/Networking sector en mag zich daarmee het snelst groeiende telecombedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika noemen, een geweldige prestatie!

Daarnaast staat Belsimpel.nl met een omzetgroei van maar liefst 5173 procent op de vierde plek in de Fast50 2014 van snelst groeiende bedrijven in de Benelux. Deze lijst wordt samengesteld op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. In 2012 werd het bedrijf al eerste met een indrukwekkende omzetgroei van 16.155 procent.

Vanavond wordt weer een spannende avond voor Belsimpel.nl. Eerder dit jaar op 18 november won het bedrijf al de FD Gouden Gazelle voor Noord-Nederland, één van de vijf regio’s. Vanavond zal tijdens de landelijke FD Gazellen Awards bekend worden of Belsimpel.nl ook de snelst groeiende onderneming van heel Nederland is. Voor deze awards komen bedrijven in aanmerking die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20 procent hebben behaald. Belsimpel.nl won tweemaal eerder in de regio Noord-Nederland en werd in 2012 al derde bij de landelijke Gazellen. Een overzicht van de geschiedenis van Belsimpel.nl vindt u hier!