Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!

 

Belsimpel.nl heeft vandaag in Hoogeveen de FD Gouden Gazelle binnengesleept. Het bedrijf mag met trots zeggen dat het behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Noord- Nederland. Of Belsimpel.nl de award voor de snelste groeier van heel Nederland ook nog binnenslepen zal 1 december blijken. 

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden door het Financieel Dagblad. Het evenement wordt dit jaar alweer voor de elfde keer georganiseerd en Belsimpel.nl was dit jaar opnieuw genomineerd. Het Financieel Dagblad reikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland de FD Gazellen Awards uit. Ondernemingen winnen deze award wanneer ze de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% hebben gehaald. Er zijn verschillende branches en het bedrijf met de hoogste groei in een categorie van een provincie wint de Gouden Gazelle. De sympathieke Groningse webwinkel heeft deze Gouden Gazelle vandaag in ontvangst mogen nemen. Hierdoor mag Belsimpel.nl zich één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland noemen!

De FD Gazelle Finale wordt op maandag 1 December 2014 gehouden. Tijdens dit evenement wordt de snelst groeiende onderneming van heel Nederland bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.