Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!
Dinsdag 18 november 2014

 

Belsimpel.nl heeft vandaag in Hoogeveen de FD Gouden Gazelle binnengesleept. Het bedrijf mag met trots zeggen dat het behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Noord- Nederland. Of Belsimpel.nl de award voor de snelste groeier van heel Nederland ook nog binnenslepen zal 1 december blijken. 

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden door het Financieel Dagblad. Het evenement wordt dit jaar alweer voor de elfde keer georganiseerd en Belsimpel.nl was dit jaar opnieuw genomineerd. Het Financieel Dagblad reikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland de FD Gazellen Awards uit. Ondernemingen winnen deze award wanneer ze de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% hebben gehaald. Er zijn verschillende branches en het bedrijf met de hoogste groei in een categorie van een provincie wint de Gouden Gazelle. De sympathieke Groningse webwinkel heeft deze Gouden Gazelle vandaag in ontvangst mogen nemen. Hierdoor mag Belsimpel.nl zich één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland noemen!

De FD Gazelle Finale wordt op maandag 1 December 2014 gehouden. Tijdens dit evenement wordt de snelst groeiende onderneming van heel Nederland bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl