‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!

Belsimpel.nl wint de FD Gouden Gazelle 2014!

 

Belsimpel.nl heeft vandaag in Hoogeveen de FD Gouden Gazelle binnengesleept. Het bedrijf mag met trots zeggen dat het behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Noord- Nederland. Of Belsimpel.nl de award voor de snelste groeier van heel Nederland ook nog binnenslepen zal 1 december blijken. 

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden door het Financieel Dagblad. Het evenement wordt dit jaar alweer voor de elfde keer georganiseerd en Belsimpel.nl was dit jaar opnieuw genomineerd. Het Financieel Dagblad reikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland de FD Gazellen Awards uit. Ondernemingen winnen deze award wanneer ze de afgelopen drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% hebben gehaald. Er zijn verschillende branches en het bedrijf met de hoogste groei in een categorie van een provincie wint de Gouden Gazelle. De sympathieke Groningse webwinkel heeft deze Gouden Gazelle vandaag in ontvangst mogen nemen. Hierdoor mag Belsimpel.nl zich één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland noemen!

De FD Gazelle Finale wordt op maandag 1 December 2014 gehouden. Tijdens dit evenement wordt de snelst groeiende onderneming van heel Nederland bekend gemaakt.