‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy Note Edge binnenkort verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy Note Edge binnenkort verkrijgbaar in Nederland

Binnenkort is er een erg speciale smartphone verkrijgbaar in Nederland: de Samsung Galaxy Note Edge. Het meest opvallende aan dit toestel is het gebogen scherm, wat u extra mogelijkheden geeft. Het toestel lijkt van de binnenkant erg op de Note 4 van Samsung en is ook te bedienen met de bijgeleverde S Pen.

Fantastisch scherm

De Samsung Note Edge heeft een uniek scherm, waardoor u uit alle hoeken het scherm goed kunt bekijken. Het toestel beschikt over een SAMOLED-scherm van maar liefst 5.6 inch, dat gebogen over de rechterkant van het toestel loopt. Deze zijkant kan gebruikt worden om notificaties weer te geven en hierdoor zitten deze niet meer in de weg bij de rest van het scherm. U krijgt dus een optimale kijkervaring en kunt genieten van een prachtige resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Door het gebogen scherm kunt u ook vanaf de zijkant het scherm goed bekijken en heeft u dus nooit meer last van een lastige kijkhoek. Van de binnenkant lijkt het toestel erg op de Samsung Note 4, de smartphone draait uit de doos namelijk op Android 4.4 KitKat en heeft een sterke quad-core processor. Deze processor zorgt er voor dat de interface vloeiend loopt en laadtijden verleden tijd zijn. Ook heeft de Note Edge een 16 megapixel camera waarmee u haarscherpe foto's kunt maken.

S Pen

Net als elke andere smartphone in de Note serie van Samsung wordt de Samsung Note Edge geleverd met een S Pen. Dit is een stylus waarmee u nauwkeuriger het scherm kunt bedienen en gebruikt kunt maken van enkele handige nieuwe functies. Uiteraard kunt u tekeningen maken met deze S Pen maar u kunt bijvoorbeeld ook de stylus gebruiken om met een korte beweging snel een applicatie te openen. Een andere leuke functie is Smart Collect: u knipt een stuk van het scherm uit en stuurt deze met een screenshot naar iemand toe. Een ander voordeel aan de S Pen is dat u scherm beter schoon blijft, omdat u de touchscreen niet meer met uw vingers hoeft te bedienen.

Kijk op de Samsung Note Edge pagina van Belsimpel voor meer specificaties, foto's en informatie wanneer het toestel leverbaar is.

Meer nieuws over: