‹ Alle nieuwsberichten

Nu in Belsimpel.nl winkel te bezichtigen: de Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Nu in Belsimpel.nl winkel te bezichtigen: de Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Belsimpel.nl heeft opnieuw een primeur; als eerste winkel in Nederland heeft Belsimpel livedemo's van de Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de winkel liggen ter bezichtiging. Op dit moment zijn de twee topmodellen van Apple alleen te bezichtigen; ze liggen nog niet op voorraad en zijn dus nog niet leverbaar. Het is wel mogelijk om de iPhone 6 en 6 Plus te pre-orderen. U kunt de showmodellen bekijken in de Belsimpel.nl winkel, Vismarkt 5 Groningen.

De iPhone 6 is de meest besproken mobiele telefoon van 2014; dat is niet zo gek, want Apple zou volgens de geruchten voor het eerst met een grotere iPhone komen. Op 9 september was dan eindelijke de langverwachte aankondiging. Naast de release van de iPhone 6, kondigde Apple ook de iPhone 6 Plus aan! De iPhone 6 heeft een haarscherp 4,7 inch display, een razendsnelle Apple A8 processor, een fantastische 8-megapixel camera en een vingerafdrukscanner. Opvallend zijn de nieuwe functies HealthKit: voor het bijhouden van uw gezondheid en HomeKit; een systeem om met uw smartphone slimme apparaten in de huiskamer te bedienen. Belangrijkste verschil met de iPhone 6 Plus: dit model heeft een schermgrootte van maar liefst 5,5 inch, met een Full HD-resolutie!

Bestel de Apple iPhone 6 Plus of iPhone 6 bij Belsimpel.nl om ze als eerste in huis te hebben. Let op! Op dit moment zijn beide smartphones nog niet leverbaar. Houd de site van Belsimpel in de gaten om op de hoogte te blijven over de levertijd. De iPhone 6 kunt u als los toestel of gratis in combinatie met een abonnement bestellen in de kleuren grijs, goud en zilver. De iPhone 6 Plus is in dezelfde kleuren voor te bestellen.. U kunt dit toestel gratis aanschaffen in combinatie met een abonnement of als los toestel. In de pre-order fase krijgt u nu gratis een Flip Cover en powerbank bij uw bestelling.

 

iPhone 6 en iPhone 6 Plus nu te bezichtigen bij Belsimpel.nl