Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl uitgeroepen tot FD Gazelle

Maandag 28 oktober 2013, 16:44:14

Belsimpel.nl heeft dit jaar weer een nominatie binnengesleept. Na de Groninger Ondernemingsprijs, Deloitte Technology Fast50 en Website van het Jaar 2013 is Belsimpel.nl door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een FD Gazelle. Dit betekent dat Belsimpel.nl bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort! Belsimpel.nl doet mee in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In totaal zijn er 5 regio´s binnen Nederland die de FD Gazelle Award uitreiken aan het snelst groeiende bedrijf van die regio. De finale voor Belsimpel.nl vindt plaats op donderdag 21 november 2013 bij Hamilton Bright in Sneek.

De uitreikeing

 

Dit wordt de tiende keer op rij dat het Financieel Dagblad deze Award uitreikt aan de snelste groeiers van Nederland. Alle bedrijven die genomineerd zijn tot een FD Gazelle kunnen over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een minimale omzetgroei van 20% laten zien. Hamilton Bright, waar de uitreiking plaats vind, is een Reclamebureau dat merken helpt opbouwen en versterken. De onderneming richt zich op retail field management, sales promotion, visual merchandising, schapmanagement, training en events. Wij zijn zeer trots op deze nominatie en kijken uit naar de uitreiking bij Hamilton Bright in Sneek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl