Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl uitgeroepen tot FD Gazelle

Belsimpel.nl heeft dit jaar weer een nominatie binnengesleept. Na de Groninger Ondernemingsprijs, Deloitte Technology Fast50 en Website van het Jaar 2013 is Belsimpel.nl door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een FD Gazelle. Dit betekent dat Belsimpel.nl bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort! Belsimpel.nl doet mee in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In totaal zijn er 5 regio´s binnen Nederland die de FD Gazelle Award uitreiken aan het snelst groeiende bedrijf van die regio. De finale voor Belsimpel.nl vindt plaats op donderdag 21 november 2013 bij Hamilton Bright in Sneek.

De uitreikeing

 

Dit wordt de tiende keer op rij dat het Financieel Dagblad deze Award uitreikt aan de snelste groeiers van Nederland. Alle bedrijven die genomineerd zijn tot een FD Gazelle kunnen over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een minimale omzetgroei van 20% laten zien. Hamilton Bright, waar de uitreiking plaats vind, is een Reclamebureau dat merken helpt opbouwen en versterken. De onderneming richt zich op retail field management, sales promotion, visual merchandising, schapmanagement, training en events. Wij zijn zeer trots op deze nominatie en kijken uit naar de uitreiking bij Hamilton Bright in Sneek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.