Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel wederom genomineerd voor Deloitte Fast50 Award

Donderdag 12 september 2013, 17:04:29

Iets minder dan een jaar geleden, op 11 oktober 2012, won belsimpel.nl de prestigieuze Deloitte Technology Fast50 award. Voor het Groningse bedrijf was dit het bewijs dat het op de goede weg was om de grootste webshop voor mobiele telefonie in Nederland te worden. Voor deze award worden de 50 snelst groeiende technologiebedrijven genomineerd die jaar op jaar een fantastische groei kunnen laten zien. Belsimpel.nl is dit jaar weer genomineerd! In Eindhoven wordt op donderdag 10 oktober 2013 de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijk evenement.

Over Belsimpel

Belsimpel.nl is een bedrijf dat gevestigd is aan de Grote Markt in Groningen en bestaat uit een jong en enthousiast team. In een korte tijd is belsimpel.nl uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van mobiele telefoons en bijbehorende abonnementen. Het uitgebreide aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablet en accessoires maakt dat belsimpel.nl zich kan onderscheiden van de rest.  Wij zijn erg blij met weer een nominatie voor de Deloitte Technology Fast50 Award. Dit is voor ons een teken dat wij nog steeds op de goede weg zitten en wij zijn van plan deze groei door te blijven zetten.

 

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 - 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders,communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl