Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel vierde in Deloitte Technology Fast500 EMEA

Maandag 03 december 2012, 17:49:56

Nadat wij eerder de Deloitte Fast50 wonnen, een prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland, mochten wij nu meedoen aan de Europese versie! De Deloitte Technology Fast500 EMEA werd uitgereikt in Londen, waar de top 5 mocht aantreden. Belsimpel was erbij en werd vierde! Daarmee is de eerste Europese mijlpaal voor Belsimpel een feit. 

De winnaar was het Franse Criteo dat met een percentage omzetgroei van 202100% in vijf jaar aan de leiding ging. Belsimpel werd met 16155% vierde en won ook nog eens de eerste prijs in de sector telecom! In totaal ging Belsimpel dus met twee prijzen naar huis. We bedanken iedereen voor alle felicitaties. Natuurlijk is er een speciale vermelding voor alle klanten van Belsimpel, want daar doen we het voor. Meer informatie over de prijs van Belsimpel op http://actueel.deloitte.nl/focus-op/deloitte-technology-fast50/nederlandse-belsimpel-behaalt-vierde-plaats-in-de-deloitte-technology-fast-500/.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl