Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel vierde in Deloitte Technology Fast500 EMEA

Nadat wij eerder de Deloitte Fast50 wonnen, een prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland, mochten wij nu meedoen aan de Europese versie! De Deloitte Technology Fast500 EMEA werd uitgereikt in Londen, waar de top 5 mocht aantreden. Belsimpel was erbij en werd vierde! Daarmee is de eerste Europese mijlpaal voor Belsimpel een feit. 

De winnaar was het Franse Criteo dat met een percentage omzetgroei van 202100% in vijf jaar aan de leiding ging. Belsimpel werd met 16155% vierde en won ook nog eens de eerste prijs in de sector telecom! In totaal ging Belsimpel dus met twee prijzen naar huis. We bedanken iedereen voor alle felicitaties. Natuurlijk is er een speciale vermelding voor alle klanten van Belsimpel, want daar doen we het voor. Meer informatie over de prijs van Belsimpel op http://actueel.deloitte.nl/focus-op/deloitte-technology-fast50/nederlandse-belsimpel-behaalt-vierde-plaats-in-de-deloitte-technology-fast-500/.

 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.