Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel genomineerd voor High Growth Awards 2012

Belsimpel.nl maakt een stormachtige groei door die niet onopgemerkt is gebleven. Eerder dit jaar wonnen wij de Deloitte Technology Fas50 Award, later kwam daar de Sprout Challenger Award bij. Nu is er nog een prijs aan de horizon: de High Growth Award 2012. Belsimpel is genomineerd voor deze prestigieuze prijs in de regio Noord-Nederland. De uitreiking vindt plaats op 28 november 2012 in Utrecht. 

De prijs wordt uitgereikt aan dé groeionderneming die de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei heeft laten zien. Toch is dat niet genoeg: de jury kijkt ook naar de kwaliteit van deze groei. Zo kijkt Port4Growth, de initiatiefnemer van deze award, naar het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie en de strategie. Voor meer informatie kijkt u op www.highgrowthawards.nl. De uitslag vindt u natuurlijk ook, zodra deze er is, op Belsimpel.nl. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.