Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl wint de Deloitte Technology Fast50 award!

Donderdag 11 oktober 2012, 18:11:34

Belsimpel.nl werd wederom genomineerd voor een zeer prestigieuze prijs: de Deloitte Technology Fast50! De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 11 oktober 2012 werd de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Den Haag: Belsimpel.nl wint de Technology Fast50 award!

Deloitte Fast50

 

Belsimpel.nl: Trots en vereerd

 

Na een zenuwslopende avond was het hoge woord er dan eindelijk uit: Belsimpel is de winnaar in de Technology Fast50 verkiezing 2012. Met een groei van 16155% in de afgelopen 5 jaar is het bedrijf de koploper binnen haar categorie. De nummer twee volgde op 3509%. De winst van deze prestigieuse prijs  is volgens Jeroen Doorenbos van Belsimpel.nl een fantastische opsteker: "We zijn erg trots op de prestatie die we met ons team in Groningen hebben neergezet. Het winnen van de Fast50 Award 2012 is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om de Bol.com van de mobiele telefonie te worden.”

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel.nl is in een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van mobiele telefoons en telecomabonnementen. Belsimpel onderscheidt zich door het uitgebreide aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablets en accessoires. Aan de Grote Markt in Groningen werkt een jong team van 60 mensen met veel enthousiasme om onderscheidend te zijn en te blijven in de drukke mobiele telefonie markt. We zijn blij dat onze inzet niet onopgemerkt blijft en zijn aangenaam verrast met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Wij zien dat als een signaal dat we op de goede weg zijn.


Lees meer over Belsimpel: /klantenservice/overbelsimpel

 

Over Deloitte Technology Fast50

 

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2007 - 2011). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders,

communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

http://i50.tinypic.com/3444e12.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl