‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Galaxy Note 10.1: nu bij Belsimpel!

Samsung brengt zijn nieuwe quad-core tablet op de markt: de Samsung Galaxy Note 10.1 Deze 10 inch versie van de Galaxy Note smartphone is een tablet compleet met de zogenaamde S-pen. Met deze stylus kunt u haarfijn navigeren op de Note 10.1. Het ruime, heldere scherm in combinatie met de aantrekkelijke behuizing (leverbaar in grijs en wit) geeft deze krachtpatser een professionele uitstraling. Belsimpel levert u de 3G + WiFi versie. Deze versie is uitstekend geschikt om af te sluiten in combinatie met een mobiel internetabonnement, zodat u overal internet heeft. 

Wat mag u verwachten van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10.1? Allereerst is het toestel ontzettend snel. Met zijn Samsung Exynos 4412-quadcore prcessor (die we kennen uit de Samsung Galaxy S3) is wachten op trage menu's of haperend beeld dus definitief verleden tijd. De speciale stylus, dit is een pennetje die werkt op het touchscreen, maakt het mogelijk om veel preciezer aan te wijzen dan met een vinger. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in detail foto's te bewerken of andere specifieke handelingen te verrichten. Verder heeft de tablet Android 4.0 Ice Cream Sandwich aan boord als besturingssysteem, aangevuld met de TouchWiz-skin van Samsung. 

De Samsung Galaxy Note 10.1 is vanaf nu verkrijgbaar bij Belsimpel.nl. De tablet is in zwart/grijs en wit verkrijgbaar en wordt geleverd met de eerdergenoemde S-pen. De tablet is GRATIS in combinatie met een abonnement en is los te verkrijgen voor de beste prijs van Nederland

Samsung Galaxy Note 10.1