‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl wederom winnaar van Telecombinatie Award Beste E-tail Dealer

Belsimpel.nl heeft voor de tweede keer de Telecombinatie Award voor ‘Beste E-tail Dealer’ gewonnen. De prijs werd 14 november 2011 uitgereikt door algemeen directeur Xander de Rijk en commercieel directeur Patrick Tsang van Telecombinatie.

 

Beste E-tailer 2011

Dit is de tweede keer in drie jaar tijd dat Belsimpel.nl de prijs voor beste internetwinkel in de wacht sleept. In 2009 ging de prijs ook naar ‘de sympathieke webshop uit Groningen’. In het juryrapport wordt Belsimpel geprezen om de effectieve manier waarop zij op haar doelgroep inspeelt en de significante groeicijfers in een dalende online markt. “Onder de bezielende leiding van Jeroen en Jeroen realiseerde deze organisatie het afgelopen jaar significante groeicijfers in een dalende onlinemarkt. Een bijzondere prestatie, die mede voorkomt uit de doelmatige en gedegen aanpak van hun organisatie”.

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is in een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste partijen in de markt van mobiele telefoons en abonnementen. Belsimpel onderscheidt zich door het aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablets en accessoires. Aan de Grote Markt in Groningen werkt een jong team van 40 mensen met veel enthousiasme om onderscheidend te zijn en te blijven in de drukke mobiele telefonie markt.


 

 

Directie Belsimpel.nl