Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl wederom winnaar van Telecombinatie Award Beste E-tail Dealer

Dinsdag 15 november 2011, 12:11:36

Belsimpel.nl heeft voor de tweede keer de Telecombinatie Award voor ‘Beste E-tail Dealer’ gewonnen. De prijs werd 14 november 2011 uitgereikt door algemeen directeur Xander de Rijk en commercieel directeur Patrick Tsang van Telecombinatie.

 

Beste E-tailer 2011

Dit is de tweede keer in drie jaar tijd dat Belsimpel.nl de prijs voor beste internetwinkel in de wacht sleept. In 2009 ging de prijs ook naar ‘de sympathieke webshop uit Groningen’. In het juryrapport wordt Belsimpel geprezen om de effectieve manier waarop zij op haar doelgroep inspeelt en de significante groeicijfers in een dalende online markt. “Onder de bezielende leiding van Jeroen en Jeroen realiseerde deze organisatie het afgelopen jaar significante groeicijfers in een dalende onlinemarkt. Een bijzondere prestatie, die mede voorkomt uit de doelmatige en gedegen aanpak van hun organisatie”.

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is in een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste partijen in de markt van mobiele telefoons en abonnementen. Belsimpel onderscheidt zich door het aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablets en accessoires. Aan de Grote Markt in Groningen werkt een jong team van 40 mensen met veel enthousiasme om onderscheidend te zijn en te blijven in de drukke mobiele telefonie markt.


 

 

Directie Belsimpel.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl