Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Belsimpel.nl wederom winnaar van Telecombinatie Award Beste E-tail Dealer

Belsimpel.nl heeft voor de tweede keer de Telecombinatie Award voor ‘Beste E-tail Dealer’ gewonnen. De prijs werd 14 november 2011 uitgereikt door algemeen directeur Xander de Rijk en commercieel directeur Patrick Tsang van Telecombinatie.

 

Beste E-tailer 2011

Dit is de tweede keer in drie jaar tijd dat Belsimpel.nl de prijs voor beste internetwinkel in de wacht sleept. In 2009 ging de prijs ook naar ‘de sympathieke webshop uit Groningen’. In het juryrapport wordt Belsimpel geprezen om de effectieve manier waarop zij op haar doelgroep inspeelt en de significante groeicijfers in een dalende online markt. “Onder de bezielende leiding van Jeroen en Jeroen realiseerde deze organisatie het afgelopen jaar significante groeicijfers in een dalende onlinemarkt. Een bijzondere prestatie, die mede voorkomt uit de doelmatige en gedegen aanpak van hun organisatie”.

Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is in een paar jaar uitgegroeid tot één van de grootste partijen in de markt van mobiele telefoons en abonnementen. Belsimpel onderscheidt zich door het aanbod van abonnementen van alle providers en het grote assortiment aan telefoons, tablets en accessoires. Aan de Grote Markt in Groningen werkt een jong team van 40 mensen met veel enthousiasme om onderscheidend te zijn en te blijven in de drukke mobiele telefonie markt.


 

 

Directie Belsimpel.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.