‹ Alle nieuwsberichten

Ook Belsimpel.nl introduceert Windows Phone 7!

Vanaf vandaag zijn de allernieuwste Windows Phone 7 toestellen al te bestellen bij Belsimpel.nl! Het gaat om de HTC Trophy en de HTC HD7. Beide toestellen zijn gratis verkrijgbaar in combinatie met een mobiel telefoonabonnement. De telefoons zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

 

HTC Trophy

De HTC Trophy is het eerste Windows Phone 7 toestel dat naar Nederland komt. Deze zeer complete smartphone is onder andere voorzien van een 3.8 inch touchscreen met een resolutie van 800x480 pixels en een 5-megapixelcamera met flitser en de mogelijkheid om in HD video’s op te nemen. Het besturingssysteem van de HTC Trophy is dus Windows Phone 7. Alle Microsoft diensten en applicaties zijn uiteraard zeer goed geïntegreerd. Denk bijvoorbeeld aan het complete Office pakket, de Zune mediaspeler, maar ook Xbox Live. Ook sociale netwerksites zoals Facebook zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Via de Marketplace heeft u altijd de mogelijkheid om de HTC Trophy uit te breiden met allerlei handige en leuke applicaties.

 

De HTC Trophy is gratis in combinatie met een mobiel telefoonabonnement en is los verkrijgbaar voor €454,-.

 

 

HTC HD7

De HTC HD7 is de absolute topper in de Windows Phone 7 lijn. Dit toestel heeft een groot 4.3 inch touchscreen en Dolby Mobile en SRS surround sound. De HTC HD7 is een absoluut entertainment monster. U kunt bijvoorbeeld in optimaal geluid en beeld gebruik maken van de Zune mediaspeler. U zet de HD7 simpelweg in de kickstand en geniet in perfecte geluid en beeldkwaliteit van uw muziek, films of TV shows. De HTC HD7 is niet alleen maar entertainment. Via de Office Hub kunt u gebruik maken van alle Office diensten zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Met Bing maps heeft u de beschikking over een uitstekende navigatie en via de Marketplace Hub heeft u de beschikking over duizenden applicaties, games en muziek.


De HTC HD7 is gratis verkrijgbaar bij een mobiel telefoonabonnement en is los verkrijgbaar voor €600,-.

 

HTC HD7

Meer nieuws over: