Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Ping! binnenkort beschikbaar voor Android

De chatdienst Ping! wordt binnenkort beschikbaar voor toestellen die draaien op het Google Besturingssysteem Android. Ping! is een dienst van BlackBerry waarmee gebruikers korte berichten naar elkaar kunnen sturen via een internetverbinding. Het grote voordeel van deze dienst is dat er geen extra kosten berekend worden. Er wordt alleen betaald voor de internetverbinding.

 

Met Ping komen de berichten binnen via een push-notificatie, dit betekent dat ze op dezelfde manier binnenkomen als bijvoorbeeld een sms. Overal ter wereld kunnen de berichten ontvangen worden via een internetverbinding. Tot nu toe is de Ping applicatie alleen beschikbaar voor de iPhone, maar binnenkort dus ook voor Android toestellen.


 

De maker van de Ping applicatie voor de iPhone heeft op twitter aangegeven dat er wordt gewerkt aan een versie voor Google Android. Wanneer deze versie uitkomt is helaas nog niet bekend. Hier het bericht van de ontwikkelaar van de applicatie op twitter:
 

twitter

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.