Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Ping! binnenkort beschikbaar voor Android

Woensdag 31 maart 2010, 11:39:22

De chatdienst Ping! wordt binnenkort beschikbaar voor toestellen die draaien op het Google Besturingssysteem Android. Ping! is een dienst van BlackBerry waarmee gebruikers korte berichten naar elkaar kunnen sturen via een internetverbinding. Het grote voordeel van deze dienst is dat er geen extra kosten berekend worden. Er wordt alleen betaald voor de internetverbinding.

 

Met Ping komen de berichten binnen via een push-notificatie, dit betekent dat ze op dezelfde manier binnenkomen als bijvoorbeeld een sms. Overal ter wereld kunnen de berichten ontvangen worden via een internetverbinding. Tot nu toe is de Ping applicatie alleen beschikbaar voor de iPhone, maar binnenkort dus ook voor Android toestellen.


 

De maker van de Ping applicatie voor de iPhone heeft op twitter aangegeven dat er wordt gewerkt aan een versie voor Google Android. Wanneer deze versie uitkomt is helaas nog niet bekend. Hier het bericht van de ontwikkelaar van de applicatie op twitter:
 

twitter

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl