Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Ping! binnenkort beschikbaar voor Android

De chatdienst Ping! wordt binnenkort beschikbaar voor toestellen die draaien op het Google Besturingssysteem Android. Ping! is een dienst van BlackBerry waarmee gebruikers korte berichten naar elkaar kunnen sturen via een internetverbinding. Het grote voordeel van deze dienst is dat er geen extra kosten berekend worden. Er wordt alleen betaald voor de internetverbinding.

 

Met Ping komen de berichten binnen via een push-notificatie, dit betekent dat ze op dezelfde manier binnenkomen als bijvoorbeeld een sms. Overal ter wereld kunnen de berichten ontvangen worden via een internetverbinding. Tot nu toe is de Ping applicatie alleen beschikbaar voor de iPhone, maar binnenkort dus ook voor Android toestellen.


 

De maker van de Ping applicatie voor de iPhone heeft op twitter aangegeven dat er wordt gewerkt aan een versie voor Google Android. Wanneer deze versie uitkomt is helaas nog niet bekend. Hier het bericht van de ontwikkelaar van de applicatie op twitter:
 

twitter

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 
Motorola One Black

Motorola One Black

 
OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 
LG G8s ThinQ Black

LG G8s ThinQ Black

 
Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.