Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Update naar Android 2.1 voor de HTC Hero uitgesteld

Maandag 15 maart 2010, 12:13:19

De update met Android versie 2.1 die elk moment voor de HTC Hero zou uitkomen heeft vertraging opgelopen. De update zal nu in april van dit jaar plaatsvinden.

 

Deze update zal over-the-air verstuurd gaan worden naar alle HTC Hero gebruikers. Dit betekend dat de gebruiker op hun mobiele telefoon de vraag krijgt of de update gedownload en geïnstalleerd mag worden. Wanneer de gebruiker hier toestemming voor geeft zal de update automatisch gedownload en geïnstalleerd worden. HTC past deze methode toe omdat ze hopen dat er op deze manier meer gebruikers de update zullen uitvoeren.

 

De HTC Hero draait op dit moment op Android versie 1.5. Met de update worden versie 1.6 en versie 2.0 overgeslagen. Door de nieuwe update zal de telefoon sneller gaan werken omdat het flashgeheugen van de telefoon beter presteert onder Android 2.1. De Hero zal met de update ook meer functies, widgets en applicaties krijgen. Zo zal de Hero straks beschikken over Friendstream. Een widget die sociale netwerken samenbrengt en hier statusupdates van geeft.

 

HTC heeft op dit moment één toestel op de markt dat op Android 2.1 draait. Dit is de HTC Legend. Deze telefoon kwam vorige week officieel in Nederland uit.

 

 

HTC

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Huawei P8 Lite 2017 Black

Huawei P8 Lite 2017 Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl