‹ Alle nieuwsberichten

Amazfit komt met drie nieuwe smartwatches

Amazfit komt met drie nieuwe smartwatches

Amazfit presenteerde deze week drie nieuwe smartwatches: de GTR 4, GTS 4 en GTS 4 Mini. Met deze smartwatches heeft Amazfit als doel om horloges te maken die er van buiten goed uit zien, maar toch mogelijkheden bieden om je gezondheid goed bij te houden.

De Amazfit GTR 4

De Amazfit GTR 4 ziet er van buiten net als een normale horloge uit. Dit komt door het ronde scherm en de grote keuze aan verschillende wijzerplaten. Ondanks deze klassieke buitenkant heeft Amazfit aan de binnenkant veel snufjes verstopt. Zo kan de watch bijvoorbeeld je hartslag, stress en slaap continu meten. Je kan er ook mee gaan sporten, dankzij de meer dan 150 sport modes. Amazfit brengt ook 3 verwisselbare bandjes uit, zodat er altijd iets voor de juiste gelegenheid bij zit.

De Amazfit GTS 4 & GTS 4 Mini

Voor fans van smartwatches met vierkante schermen komt Amazfit met de GTS 4 & GTS 4 mini. Ondanks de dunne en stijlvolle behuizing kan je met deze watches ook je workouts en gezondheid eenvoudig meten. Door de grote accu’s gaan beide watches erg lang mee zonder opladen: de GTS 4 tot 8 dagen, en de GTS 4 Mini kan het zelfs tot wel 15 dagen volhouden.

De smartwatches werken met Zepp OS 2.0. Deze software is helemaal gemaakt om goed te werken op een kleiner scherm. Het is mogelijk om de software helemaal aan te passen voor layout die bij je past. Er is een grote selectie aan downloadbare apps, zoals de GoPro app. Ook de digitale assistent Alexa van Amazon is ingebouwd, waardoor het mogelijk is de watch met je stem te besturen.

De smartwatches zijn vanaf nu verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals de Amazfit GTR 4 Zilver, of Amazfit GTS 4 Mini Roze. Meer weten? Kijk dan snel op Belsimpel!

Meer nieuws over: