‹ Alle nieuwsberichten

Nokia brengt milieuvriendelijke G60 uit

Nokia brengt milieuvriendelijke G60 uit

De nieuwe smartphone die Nokia uitbrengt staat in het teken van duurzaamheid en biedt uitstekende features, zoals een vloeiend scherm, grote accu en goede camera’s. 

Een duurzame smartphone

De Nokia G60 is gemaakt van ongeveer 60% gerecycled plastic, en de doos is zelfs tot 70% gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor hoeft er minder nieuw plastic geproduceerd te worden, maar is je telefoon gemaakt van bijvoorbeeld oude waterflessen. Om te zorgen dat je telefoon nog langer meegaat zit er ook een batterij in met een extra lange levensduur. Zowel de hardware, software en doos zijn gemaakt om de Nokia G60 zo duurzaam mogelijk te maken.

Software die lang meegaat

Ook als je langer met je telefoon wil doen is de Nokia G60 erg geschikt. Je hebt bij het toestel namelijk 3 jaar garantie, in plaats van de normale 2 jaar garantie op je smartphone. Ook de software is gebouwd om lang mee te gaan. Nokia ondersteunt 3 jaar Android en veiligheidsupdates, zodat je altijd de beste en veiligste telefoon in handen hebt. Als je echt toe bent aan een nieuw toestel, zorgt Nokia ervoor dat je telefoon wordt gerecycled.

Specificaties voor het dagelijks leven

Het is natuurlijk belangrijk dat je niet de keuze hoeft te maken tussen een telefoon die goed is voor het milieu en een telefoon die het goed doet. Daarom biedt de Nokia G60 alles wat je kan verwachten van een midrange toestel: een goede chip, 50MP camera met AI software voor nog betere foto's, en een vloeiend scherm van 120Hz waardoor het toestel lekker vlot aanvoelt. Uiteindelijk heb je dus een duurzame smartphone, zonder in te leveren op de specificaties van het toestel.

Bestel de Nokia G60 bij Belsimpel

Als je interesse hebt in een goede telefoon voor jou en voor het milieu, bekijk dan snel de Nokia G60 op Belsimpel!

Meer nieuws over: