‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert de nieuwe Moto G60

Motorola presenteert de nieuwe Moto G60

Motorola brengt een nieuw budgettoestel op de markt: de Motorola Moto G60. De goede camera, krachtige accu en een groot en snel scherm, maakt de G60 een goede smartphone waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt.

Extra genieten van je favoriete films

De G60 komt met een extra groot scherm met een resolutie van 2460x1080 pixels. Waar de meeste smartphones een verversingsnelheid hebben van 60Hz of 90Hz, heeft dit toestel 120Hz. Deze hoge verversingsnelheid zorgt ervoor dat je beelden er extra vloeiend uitzien. In combinatie met het grote 6,8-inch scherm maakt dit de G60 dan ook zeer geschikt voor het kijken van films en series. Bovendien is het scherm extra wijd waardoor je geen last hebt van zwarte randen aan de boven- en onderkant bij het kijken van video’s. Dit maakt deze telefoon dan ook zeer geschikt voor filmliefhebbers.

Minder vaak opladen door de sterke accu

Als je het vervelend vindt om te smartphone constant op te laden, is het natuurlijk fijn als je gebruik kan maken van een accu die niet snel leeg gaat. De accu van de G60 heeft een capaciteit van maar liefst 6000mAh, waardoor deze telefoon zeker langer dan een dag mee gaat. Volgens Motorola gaat een volledig opgeladen accu bij een gemiddeld gebruik zelfs 54 uur mee. Dit is natuurlijk extra fijn als je een keer je telefoon vergeet op te laden. Bovendien ondersteunt de accu 20Watt-snelladen waardoor je jouw telefoon binnen no time weer hebt opgeladen.

Kwalitatief goede camera

Met drie verschillende lenzen biedt de Motorola Moto G60 genoeg mogelijkheden voor het maken van foto’s. De camera zal je geen professionele foto’s leveren, maar als je af en toe een foto maakt is dit toestel zeker voldoende. Met de 108-megapixel hoofdcamera maak je mooie en scherpe foto’s van je favoriete momenten. Verder kun je gebruik maken van de ultrawijde lens voor het fotograferen van landschappen of grote gebouwen en heb je een dieptesensor die helpt bij portretfoto’s. Deze smartphone biedt je dus genoeg mogelijkheden op het gebied van camera.

Bestel de G60 bij Belsimpel

Bestel de grijze 128GB variant van de Motorola Moto G60 bij Belsimpel. Je bestelt hem gemakkelijk online als los toestel of in combinatie met een abonnement.