‹ Alle nieuwsberichten

Sony brengt nieuwe Xperia Pro-I voor cameraliefhebbers op de markt.

Sony brengt nieuwe Xperia Pro-I voor cameraliefhebbers op de markt.

Sony heeft de tweede versie van haar Xperia Pro aangekondigd! Deze Sony Xperia Pro-I heeft een camerasensor uit één van Sony’s eigen camera’s en biedt ongelooflijk veel functies om je zo de volledige controle over je beeldmateriaal te geven.

Geweldige camera’s met extreme controle

De Sony Xperia Pro-I is echt gemaakt voor de fotografen en cinematografen onder ons. De hoofdlens is namelijk rechtstreeks uit een van Sony’s Cybershot-camera’s geplukt. Ook beschikt hij over een ultragroothoeklens en een telelens met 2x optische zoom. Met deze camerasetup, en ook vooral dankzij Sony’s erg uitgebreide software, heb je de volledige controle over je foto’s en video’s. Je beschikt over functies zoals object tracking, autofocus op basis van ogen en je maakt video’s in 4K met 120 frames per seconde. Je kunt zelfs wisselen tussen twee verschillende diafragma’s van de hoofdlens voor situaties met veel of weinig licht! Dit is iets dat we vrijwel niet zien in de smartphonewereld. Om het helemaal af te maken zit er een speciale cameraknop aan de zijkant die je licht indrukt om te focussen en helemaal indrukt om foto’s te nemen.

Hardware van de hoogste klasse

Naast de camera’s van de Xperia Pro-I heeft hij ook superkrachtige hardware gekregen. Hij wordt aangedreven door de snelste chipset van Qualcomm met 12GB werkgeheugen, waardoor deze telefoon alle apps en games op de hoogste instellingen soepel draait. De behuizing is waterdicht volgens de IP68-certificering en de voorkant is voorzien van zeer krasbestendig glas. Voorop zit een 120Hz AMOLED-scherm met een beeldverhouding van 21:9 waardoor het scherm een langwerpige vorm heeft. De resolutie van het scherm kan aangepast worden naar 4K waardoor bijvoorbeeld films er fantastisch uit komen te zien. Verder heeft de Xperia Pro-I goede stereo speakers, Bluetooth 5.2, een grote batterij en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Binnenkort verkrijgbaar

De Sony Xperia Pro-I is binnenkort verkrijgbaar bij Belsimpel in het zwart en met 512GB aan opslaggeheugen. Wil je meer weten? Bekijk hem dan alvast op onze site!