‹ Alle nieuwsberichten

Samsung kondigt Galaxy A52s aan met verbeterde processor

Samsung kondigt Galaxy A52s aan met verbeterde processor

Als vervolg op de grote launch van de foldables vorige week, heeft Samsung nu ook de verbeterde versie van de Galaxy A52 aangekondigd: de Samsung Galaxy A52s! Dit toestel is beschikbaar in 8 varianten en komt met een snellere processor met 5G-ondersteuning.

Betere hardware

De Galaxy A52s lijkt in veel opzichten op de A52, maar op het gebied van de hardware is de telefoon aanzienlijk verbeterd. De snellere processor zorgt ervoor dat de telefoon een stuk beter is geworden in bijvoorbeeld het spelen van games. Ook heeft deze nieuwe processor ondersteuning voor 5G-internet, waardoor je goed bent voorbereid op de opkomst van 5G in Nederland en overal en altijd snel mobiel internet hebt.

6,5-inch scherm, 4500mAh-batterij en vier camera’s achterop

Wat de andere specificaties betreft is de A52s hetzelfde gebleven ten opzichte van de gewone A52. Zo heeft de telefoon een groot 6.5-inch scherm waarin de frontcamera is weggewerkt in een klein gaatje in het scherm, ook wel een punch hole genoemd. Dit scherm heeft scherpe kleurrijke beelden met erg vloeiende animaties en een film kijken of op social media growsen is erg prettig met deze display. Ook de accu is onveranderd gebleven en dit is absoluut geen ramp. De grote batterij zorgde in de gewone A52 namelijk voor een uitstekende accuduur en dit gaan we ook weer terug zien in deze nieuwe A52s. Op de achterkant van de A52s vinden we vier camera’s, die samen ervoor zorgen dat je in veel verschillende situaties duidelijke en mooie foto’s maakt. Zo leg je niet alleen kleine voorwerpen scherp vast, maar zet je ook grote groepen volledig op de foto.

De nieuwe Samsung Galaxy A52s is een echte alleskunner waarbij je veel waar voor je geld krijgt en is nu beschikbaar als pre-order bij Belsimpel! De A52s heeft een 128GB- en 256GB-uitvoering en komt in de kleuren zwart, wit, groen en paars.

Meer nieuws over: