‹ Alle nieuwsberichten

LG presenteert nieuwe draadloze oordopjes

LG presenteert nieuwe draadloze oordopjes

LG mag zich dan wel hebben teruggetrokken op de mobiele markt, maar in de audio-industrie zijn ze nog steeds een grote speler! Dat laten ze ook vandaag weer zien met drie nieuwe draadloze oordopjes. Dit zijn de LG Tone Free FP5, FP8, en FP9. De FP5 is een voordelige set oortjes die nog steeds gewoon actieve ruisonderdrukking ondersteunen. De FP8 en FP9 klinken toch een stukje beter en hebben beide best wel bijzondere eigenschappen. 

LG Tone Free FP5

De LG Tone Free FP5 focust zich vooral op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo heb je voor een schappelijke prijs een set volledig draadloze oortjes, mét actieve ruisonderdrukking, ook wel ANC. Zo geniet je in stilte van je muziek, waar je ook bent. De IPX4-certificatie zorgt ervoor dat een regenbuitje geen probleem is. 

LG Tone Free FP8 en FP9

Deze twee oortjes lijken eigenlijk heel erg op elkaar. LG heeft namelijk een hoop dingen verbeterd, en die verbeteringen zie je bij zowel de FP8 als de FP9 terug. Toch is er iets waar de FP8 en de FP9 in verschillen.

Draadloos laden, of Plug & Wireless

De Tone Free FP8 ondersteunt draadloos laden, en de FP9 ondersteunt dat niet. Simpel verschil! Maar de FP9 heeft daarvoor in de plaats een ander, best wel unieke functie. Je kan namelijk de laadcase van de FP9 met een 3,5mm audiokabel verbinden met een apparaat die geen bluetooth heeft, zoals een vaste computer of een MP3-speler. De case werkt dan als bluetoothpunt, en streamt de muziek naar je oortjes! Deze gave feature maakt de FP9 tot een uniek product.

Verbeterde audio

Toch zijn er een hoop verbeteringen die de FP8 én de FP9 hebben gekregen. Zo heeft LG de speakers in beide oortjes vergroot. Dit zorgt ervoor dat ze een stuk harder kunnen, het is nu namelijk makkelijker om meer lucht te verplaatsen. Toch merk je dit vooral door een extra diepe en duidelijke bas. Hierdoor zijn de FP8 en FP9 een lust voor het oor! Ook is de ANC verbeterd, wat de boel nog beter laat klinken.

Doodt bacteriën met UV-licht

Een andere feature van beide oortjes, is de toevoeging van UV-lampjes binnenin de case. Wanneer je de case (draadloos) oplaadt, branden deze lampjes. Deze doden alle bacteriën die het zich comfortabel hebben gemaakt op je eartips! Zo draag je altijd schone oortjes.

Ruimtelijk geluid

Ieder oordopje heeft natuurlijk één speaker. Zo krijg je stereogeluid, geluid van twee kanten dus. Voor muziek is dit al genoeg, maar als je bijvoorbeeld een film kijkt of een game speelt, dan wil je soms ook weten of er iets achter je gebeurt. Dit heet surround-sound, geluid om je heen. De FP8 en FP9 gebruiken speciale technieken die het geluid zo vervormt, dat het lijkt alsof het achter je vandaan komt!

Nu beschikbaar bij Belsimpel

Deze drie mooie oortjes zijn binnenkort bij Belsimpel te bestellen. Check gauw onze website en scoor je nieuwe draadloze oortjes! De LG Tone Free FP5, FP8, en FP9 zijn bij Belsimpel te koop.

Meer nieuws over: