‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpels beste vakantiedeals

Belsimpels beste vakantiedeals

Het vakantieseizoen is begonnen! Belsimpel helpt je graag om het maximale uit je vakantie te halen. Of je nou op reis gaat of lekker in Nederland blijft, tot en met 4 juli vind je bij Belsimpel de beste aanbiedingen voor jouw zomer.

Maak de mooiste vakantiefoto's

Om mooie vakantiefoto's te maken heb je geen professionele camera nodig; camera's in smartphones worden met de dag beter en volstaan zeker als je leuke kiekjes maakt voor op social media of voor in je fotoalbum. Ben je nog op zoek naar een nieuwe smartphone met goede camera? De Sony Xperia 10 III is voorzien van drie camera's waarmee je goede foto's maakt. De hoofdcamera heeft een resolutie van 12 megapixels. Daarnaast heb je een ultrawijdhoeklens en een telefotolens tot je beschikking, voor het vastleggen van uitgestrekte landschappen of juist het maken van portretfoto's. De Xperia 10 III is lekker compact en heeft een waterdichte behuizing, je neemt 'm dus gemakkelijk overal mee naartoe!

Fit de zomer in

In de lockdownperiode zijn veel mensen fanatiek aan het sporten geslagen, een ander wil juist voor de zomer nog snel wat fitter worden. Ligt er voor jou ook een sportzomer in het verschiet? Dan kan een goed sporthorloge niet ontbreken. Bij de Apple Watch SE ontvang je tijdelijk een gratis draadloze oplader, zodat je nooit met een leeg horloge komt te zitten. De Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 en Galaxy Watch 3 SM-R840 zijn t/m 4 juli flink in prijs verlaagd. Ook de Garmin VivoMove Style, Huawei Watch GT 2 en GT 2 Pro zijn nu extra voordelig.

Zomerhits op repeat

Als je echt in de vakantiestemming wilt komen hoort muziek daar zeker bij. Tijdens een barbecue in het park, onderweg naar je vakantiebestemming of tijdens een sportsessie; de leukste zomerhits kun je altijd met je meenemen. Heb jij wel oren naar een goed stel oordopjes? Met de LG Tone Free HBS-FN7 geniet je tot maar liefst 18 uur lang van zuiver klinkende hits. Ook de Huawei Freebuds Pro zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Deel jij je muziek liever met de mensen om je heen? Neem dan eens een kijkje bij onze scherp geprijsde bluetooth speakers. Voor wie thuis blijft en lekker series gaat streamen is de Google Nest Hub 2 een hele fijne gadget. Daarmee haal je een speaker, Chromecast, smart home bediening én wekker in huis. Bij deze bundel ontvang je ook nog eens een extra Chromecast, zodat je overal kunt streamen wat je wil.

Een fijne vakantie gewenst!