‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe Huawei smartwatches en draadloze oortjes!

Nieuwe Huawei smartwatches en draadloze oortjes!

Bij Belsimpel koop je nu de nieuwe Huawei Watch 3 serie en Huawei Freebuds 4. De Watch 3 serie bestaat uit verschillende modellen en ze hebben allemaal eSIM en NFC ondersteuning! Alle Watch 3 horloges komen met ontzettend veel functies en ze zien er ook nog eens stijlvol uit. De Huawei Freebuds 4 is de opvolger van de Freebuds 3. Deze draadloze oortjes hebben een goed geluid, Active Noise Cancelling en een oplaadcase zodat je de oortjes veilig kunt opbergen.

Huawei Watch 3 Active, Classic en Elite

Huawei Watch 3 Classic De Huawei Watch 3 serie komt in twee delen: de standaard Watch 3 en de Pro. De standaard Watch 3 serie heeft drie varianten, de Watch 3 Active, Classic en Elite. De Huawei Watch 3 Active is de goedkoopste watch uit de serie en heeft een sportieve uitstraling. Zoals de naam al weggeeft is de Watch 3 Active uitermate geschikt als sporthorloge, maar ook als gewoon horloge is het een geweldige accessoire! Dit horloge doet alles wat je van een smartwatch mag verwachten. Tijdens het sporten houdt ‘ie al je prestaties bij en voor het dagelijks gebruik functioneert hij als verlengstuk van je telefoon. Zo ontvang je notificaties, bedien je de muziek en nog veel meer! Omdat de Watch 3 serie ook eSIM-ondersteuning heeft is het mogelijk om ook zonder telefoon te internetten en te bellen.

Ook zijn er nog twee andere varianten van de Watch 3. De Huawei Watch 3 Classic heeft een traditionele uitstraling en misstaat ook zeker niet als gewoon horloge. Hij heeft dezelfde functies als de Watch 3 Active, maar is van meer premium materialen gemaakt. Het duurste horloge uit de standaard serie is de Huawei Watch 3 Elite. De kast en de band zijn van staal gemaakt waardoor dit een robuust horloge is. Ook de Elite is waterdicht en heeft veel functies, zowel voor dagelijks gebruik als voor het sporten.

Huawei Watch 3 Pro Classic en Elite

De Watch 3 Pro serie is op een aantal punten beter dan de standaard Watch 3 lijn. De twee varianten, de Watch 3 Pro Classic en de Watch 3 Pro Elite, zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt. De kasten zijn van titanium gemaakt en de schermen van versterkt saffierglas. Beide horloges zijn hierdoor erg robuust en ook nog eens waterdicht. Ze hebben een betere batterij en een sterkere processor ten opzichte van de standaard Watch 3. De Huawei Watch 3 Pro horloges hebben ontzettend veel functies, waaronder de mogelijkheid tot zelfstandig internetten en bellen door de eSIM-ondersteuning. Ook hebben ze GPS, een NFC-chip en zijn ze zowel als sporthorloge als gewone watch te gebruiken. En niet te vergeten, ze zien er echt heel goed uit!

Huawei Freebuds 4

Naast deze toffe smartwatches heeft Huawei ook de nieuwe Freebuds 4 uitgebracht. De Freebuds 4 zijn verkrijgbaar in het zilver en het wit. Deze oordopjes zijn ideaal voor het thuiswerken of studeren omdat ze active noise cancelling hebben. Zo heb je geen gelast van storende omgevingsgeluiden als je hard aan de slag moet. Je verbindt ze via Bluetooth en met de meegeleverde oplaadcase heb je altijd een plek om ze veilig op te bergen.

Nu te bestellen bij Belsimpel

De Huawei Watch 3 Active, Classic en Elite, Huawei Watch 3 Pro Classic en de Elite en Huawei Freebuds 4 zilver en wit zijn nu verkrijgbaar bij Belsimpel! Huawei Freebuds 4 Wit