‹ Alle nieuwsberichten

Budgetsmartphone Motorola Moto G30 gepresenteerd

Budgetsmartphone Motorola Moto G30 gepresenteerd

Op 16 februari heeft Motorola een nieuwe budgetsmartphone gepresenteerd: de Moto G30. Het toestel heeft onder andere een groot en vloeiend display en een viertal camera’s op de achterkant! Hij is nu te pre-orderen bij Belsimpel, zodat je hem als eerste in huis hebt.

Steeds betere specificaties

Twee specificaties die je steeds vaker ziet in goedkopere telefoons zijn een hogere verversingssnelheid en meerdere camera’s, zo ook bij deze Motorola Moto G30. Voorheen waren deze features alleen weggelegd voor de high-endtoestellen.

Het scherm heeft een afmeting van 6.5 inch en is grotendeels voorzien van dunne randen. Alleen aan de onderkant is de rand iets dikker. Het beeld wordt 90 keer per seconde ververst ten opzichte van de standaard 60 keer, waardoor beelden er vloeiender uitzien.

Het viertal camera’s bestaat uit een veelgebruikte combinatie: een hoofdlens, groothoeklens, macrolens en dieptesensor. Omdat alle lenzen een andere functie hebben, zijn de fotomogelijkheden groot. Overige specificaties bedragen een 5000mAh-accu met snellaad optie, 3.5mm-poort aanwezig voor koptelefoons met draad, en een vingerafdrukscanner op de achterkant. Het geheel draait op de nieuwste Androidversie, namelijk Android 11.


Motorola Moto G30 kopen

De Moto G30 is vanaf heden te pre-orderen bij Belsimpel als los toestel. Ook zal hij verkrijgbaar zijn in combinatie met abonnement wanneer hij op voorraad is. De Moto G30 is beschikbaar in het Zwart en in het Roze.

Meer nieuws over: