‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert betaalbare budgettelefoon Moto E7

Motorola presenteert betaalbare budgettelefoon Moto E7

De Motorola Moto E7 is vandaag door Motorola gepresenteerd. Dit is een voordelig geprijsde budget smartphone en ideaal als je niet te veel geld wil uitgeven aan een nieuwe telefoon. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Mineral Grey en Satin Coral.

Motorola Moto E7 specificaties

Op de achterkant van de Moto E7 heeft Motorola een dubbele camera geplaatst. De primaire 48-megapixelcamera gebruik je voor je normale foto’s en video’s. Deze camera combineert vier pixels in één, voor een fotoresolutie van 12 megapixels. Als het donker is schakel je over naar de Night Vision-modus zodat je nog genoeg detail vastlegt. De tweede camera is een 2-megapixelcamera met macrolens die je gebruikt voor het maken van close-ups. De kleinste details kun je zo scherp vastleggen.

Je bekijkt series, filmpjes, spelletjes en sociale media op het grote 6.5-inch-display. Bovenaan zit een kleine inkeping met ruimte voor de frontcamera voor selfies en videobellen. Er is een grote 4000mAh-batterij aanwezig zodat je zorgeloos je toestel kunt gebruiken. Verder beschikt de Moto E7 over een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een Google Assistent-knop aan de zijkant. Met die knop schakel je de virtuele assistent in en kun je via spraakbediening vragen stellen of commando’s geven.

Motorola Moto E7 kopen

Heb je wat minder budget te besteden? Of heb je niet zoveel geld over voor een nieuwe smartphone? Dan is de Motorola Moto E7 een interessante optie. Bij Belsimpel bestel je dit toestel in combinatie met abonnement of als los toestel voor €119,-. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren grijs en rood.