‹ Alle nieuwsberichten

Primeur: Realme en Belsimpel starten samenwerking!

Primeur: Realme en Belsimpel starten samenwerking!

Vandaag is een goede dag, want Belsimpel en Realme slaan de handen ineen. Dat betekent dat je voor het eerst in Nederland een Realme-smartphone mét abonnement kunt kopen, gewoon bij Belsimpel. Realme is het snelst groeiende telefoonmerk ter wereld en is klaar om de Nederlandse markt aan te vallen!

Realme is een echte Aziatische Tijger. Dit Chinese smartphonemerk neemt met storm de Aziatische markt over en maakt ook internationaal grote stappen in de smartphonewereld. Ze hadden maar één jaar nodig om vanaf oprichting in 2018 de lijst van top 10 populairste smartphonemerken ter wereld toe te treden en inmiddels staan ze daarin op plek 7. Ze zijn officieel het snelst groeiende smartphonemerk ter wereld, dus Belsimpel is enorm trots om als eerste in Nederland dit merk te mogen toevoegen aan het assortiment.

De reden van de populariteit van Realme-smartphones is aan een aantal dingen te wijden, waaronder een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt geen telefoons van meer dan 1000 euro hier, maar dat betekent niet dat je geen Realme-smartphone met indrukwekkende specs kan vinden. Integendeel, je krijgt bij Realme het beste van het beste, maar dan voor een lagere prijs.

Realme 7 en 7 Pro

Een voorbeeld van een telefoon die alles is waar Realme voor staat is de Realme 7, samen met zijn broertje de 7 Pro. Deze smartphones krijgen een adviesprijs van €199 en €299 respectievelijk en daarvoor krijg je flink veel waar voor je geld. De Realme 7 is bijvoorbeeld uitgerust met een 90Hz-scherm, waardoor beelden ontzettend vloeiend over je scherm vliegen. Dat zie je niet vaak in deze prijsklasse, net als de 30W oplaadsnelheid. Dit zorgt er samen met de dikke 5000mAh-batterij voor dat je weinig last van het lege-telefoon-syndroom zult hebben.

De Realme 7 Pro doet er nog een schepje bovenop, want die laadt met 65W op. 65 watts, schoon aan de haak! Dat is echt waanzinnig snel; in de praktijk laad je je telefoon op van noppes naar vijftig procent in een luttele tien minuten. Daarnaast is de 7 Pro uitgerust met een razendsnelle chipset die ook prima wat zware games aankan, plus een OLED-display waardoor al je content je scherm uit spat. Door die OLED-technologie heb je bij deze helaas geen hogere verversingssnelheid dan 60 Hz, maar daarvoor krijg je wel levensechte kleuren en uitstekende contrasten terug.

Kortom, wanneer je opzoek bent naar een telefoon voor minder dan 300 euro en graag zoveel mogelijk uit dat bedrag wil halen, dan zit je bij Realme goed.

Realme X50 5G

Voor diegene die nog net wat meer uit z’n telefoon wil halen én 5G wil gebruiken is er de Realme X50 5G. Deze heeft een adviesprijs van €379,99 en komt met een iets krachtigere chipset dan de Realme 7 en 7 Pro, de Snapdragon 765G om precies te zijn. Verder beschikt hij over een 120Hz-scherm, nog vloeiendere beelden dan de Realme 7 dus. Ook zijn de camera’s nog net wat beter, dus wanneer je graag foto’s maakt is dit een goede keuze.

Andere Realme-producten

De line-up van Realme gaat nog verder dan deze producten, bijvoorbeeld met de Realme Watch en de Realme Band, twee wearables. Deze slimme horloges zijn ideaal voor het bijhouden van je slaappatronen en brengen het gebruik van slimme apparaten naar een nieuw niveau.

Ook in de categorie audio kun je bij Realme terecht, met bijvoorbeeld de Realme Buds Air Neo. Deze handige draadloze oordopjes zijn maar €39,99 en zien er erg goed uit. Kies je favoriete kleur!

Realme kopen

Ben jij enthousiast over Realme en wil je kijken wat ze allemaal te bieden hebben? Kijk gauw op onze Realme-pagina om te kijken of er wat voor jou bij zit!