‹ Alle nieuwsberichten

LG presenteert nieuwe telefoons in betaalbare K-serie

LG presenteert nieuwe telefoons in betaalbare K-serie

Vandaag, op 9 oktober 2020, presenteert LG een drietal nieuwe telefoons uit de LG K-serie! Deze telefoons zijn aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare smartphone, maar niet de absolute hoofdprijs wil betalen. Kies jij voor de K22, de K42 of de K52?

 

LG brengt al langer smartphones op de markt in hun K-serie: deze smartphones staan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een verrassend goede set camera’s ten opzichte van andere telefoons in deze categorie. Alle toestellen hebben daarnaast een lekker groot scherm dat geschikt is voor het kijken van foto’s en video’s.

LG K22: slimme budgetkeuze!

De LG K22 is het goedkoopste model uit de serie en is de ideale no-nonsense optie en biedt je een basic smartphone-ervaring. Zo kun je dit toestel perfect gebruiken om mee te internetten, e-mailen en surfen op het web. Het toestel heeft een lekker groot 6.2-inchscherm en dat maakt hem in deze prijsklasse een slimme keuze voor de videofanaat die veel op YouTube of Netflix te vinden is. De hardware is niet krachtig genoeg om mee te gamen, maar dat is ook helemaal niet nodig voor de lichte gebruiker waar dit toestel op gericht is. De LG K22 komt uit de doos met 32GB opslagruimte, dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaartje.

LG K42: lange accuduur, groot scherm en vier camera’s

De LG K42 is een ‘stapje omhoog’ en biedt je een vollediger smartphone-ervaring dan de K22. We zitten hier aan de bovenkant van het budgetsegment, wat betekent dat je ook een aantal extra’s krijgt! Zo heeft de K42 een grote 4000mAh-accu, die ervoor zorgt dat een volle dag smartphonegebruik gewoon mogelijk is zonder opladen. Verder heeft het toestel een lekker groot scherm met een diameter van 6.6 inch, wat betekent dat hij nóg beter geschikt is voor de multimedia-fanaat. Op de achterkant zitten vier camera’s, aangevoerd door de 13-megapixelhoofdcamera. Zo maak je leuke foto’s die je direct met je vrienden en familie kunt delen via social media. Je krijgt dubbel zoveel opslagruimte als de K22, wat betekent dat je over in totaal 64GB opslagruimte beschikt.

LG K52: nét dat beetje extra

Als je de K42 al een mooi toestel vond, dan spreekt deze K52 zeker weten ook aan. Dit komt omdat de K52 eigenlijk een ‘plus’-versie is van de K42. Wat is het verschil? De fotoprestaties springen er gelijk uit, want de vier camera’s op de achterkant worden dit keer aangevoerd door een 48-megapixelsensor. De kiekjes zijn hierdoor een stuk scherper en dat maakt dit toestel ook zeer geschikt om bijvoorbeeld op vakantie er lekker op los te schieten. Zowel de K42 als de K52 heeft een slimme vingerafdrukscanner, want die zit verwerkt in de aan-uitknop. Handig, want zo ontgrendel je je toestel automatisch bij het inschakelen.

LG K-serie kopen

Ben jij enthousiast geworden van deze gave toestellen? Ze zijn vanaf vandaag te vinden bij Belsimpel! Of je nu voor de LG K22, de LG K42 of de LG K52 kiest, er zit altijd een slimme keuze tussen.