‹ Alle nieuwsberichten

Nokia presenteert de Nokia 2.4 en de Nokia 3.4

Nokia presenteert de Nokia 2.4 en de Nokia 3.4

Vandaag heeft Nokia twee nieuwe budgetsmartphones gepresenteerd: de Nokia 2.4 en de Nokia 3.4. Beide toestellen zijn opvolgers van voorgangers uit 2019. Deze smartphones zijn zeer geschikt voor mensen die graag bereikbaar willen zijn, maar niet per se hele uitgebreide specificaties nodig hebben. Ze zijn allebei geschikt voor basistaken zoals internet, e-mail, WhatsApp, social media en nog meer.

Nokia 2.4 specificaties

Vergeleken met de 2.3 van vorig jaar heeft de Nokia 2.4 verbeteringen gekregen op meerdere vlakken. Zo heeft de smartphone een iets snellere MediaTek Helio P22-processor, zodat het toestel meegaat met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van appontwikkelingen. Daarnaast heeft hij een groter scherm, namelijk eentje van 6.5-inch. De Nokia-telefoon heeft 32GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Naast de plek voor een geheugenkaartje is er ook ruimte voor twee simkaarten dankzij dualsim.

Erg fijn is de accu van 4500mAh, waarmee je de dag doorkomt zonder dat je tussendoor hoeft te laden. Op de achterkant zitten twee camera’s waarmee je leuke kiekjes mee schiet en een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen! Ook kun je de Nokia 2.4 ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning

Nokia 3.4 specificaties

De Nokia 3.4 is iets uitgebreidere telefoon met onder andere drie camera’s en een krachtigere chip. De smartphone heeft een display van 6.2-inch met een resolutie van 1600 bij 720 pixels. De Snapdragon 460-processor is iets krachtiger en daardoor is dit toestel geschikt voor mensen die wat meer rekenkracht van hun telefoon vragen, omdat ze bijvoorbeeld graag spelletjes spelen.

De camera’s bestaat uit drie lenzen: een ultrawijdhoeklens voor brede onderwerpen zoals landschappen, een dieptesensor voor portretfoto’s en een primaire lens voor alle andere situaties. Dit is er eentje meer dan de Nokia 2.4, dus met de 3.4 maak je iets uitgebreidere foto’s! Wel is de batterij een stukje kleiner, deze heeft namelijk een capaciteit van 4000mAh. Dankzij de energiezuinige processor zou je tot wel twee dagen op één lading kunnen doen volgens Nokia.

Verkrijgbaar bij Belsimpel

De Nokia 2.4 is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en paars en de Nokia 3.4 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en paars. Beide smartphones zijn zowel los te bestellen als in combinatie met een abonnement.