‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus 8-serie verkrijgbaar via online pop-up bij Belsimpel

OnePlus 8-serie verkrijgbaar via online pop-up bij Belsimpel

Wil jij de eerste zijn die een toestel uit de OnePlus 8-serie kan scoren? Op 14 april 2020 slaan Belsimpel en OnePlus de handen ineen en organiseren samen een speciaal online pop-up evenement, die direct na de productpresentatie om 18:00 uur live gaat! Ben jij erbij?

OnePlus en Belsimpel werken al sinds 2017 samen om de Nederlandse OnePlus-fans van hun geliefde smartphones te voorzien. Het pop-up evenement is een belangrijk onderdeel van deze sterke samenwerking. De OnePlus-community kan hier elk jaar weer als eerste van Nederland een gloednieuwe OnePlus-smartphone bemachtigen, nog voor de start van de verkoop! Ook dit jaar hebben Belsimpel en OnePlus hun krachten weer gebundeld, speciaal voor deze trouwe OnePlus-fans.

Online pop-up: Hoe gaat dit in zijn werk?

We zijn gewend dat je naar pop-up evenementen moet afreizen, dus hoe gaat deze online pop-up er precies uitzien? Op 14 april 2020 houdt OnePlus zijn productpresentatie van de nieuwe OnePlus 8-serie op zijn eigen website, die rond 18:00 uur Nederlandse tijd afgelopen is. Heb jij tijdens deze presentatie al een keuze gemaakt voor jouw favoriete model? Goed zo, want je kunt direct na de productpresentatie naar Belsimpel.nl vliegen om bij de eersten te horen die kunnen bestellen!

De eerste zijn is natuurlijk mooi, maar nog beter is dat de klanten die tijdens ons evenement bestellen hun nieuwe OnePlus 8-smartphones met een speciale, limited edition aanbieding thuisgestuurd krijgen. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal pop-up aanbiedingen beschikbaar! Net als bij een normale pop-up geldt dus, als je de eerste bent die de nieuwe OnePlus wilt ontvangen, dan moet je er snel bij zijn!

Je hoeft niet in te loggen voor de online pop-up aanbieding, de website van Belsimpel in de gaten houden is voldoende! De eerste fans die de OnePlus zullen bestellen via Belsimpel krijgen de OnePlus al voor de start van de sales in huis én krijgen een speciale verrassing, net als bij een fysieke pop-up! Wat dat precies is, houden we nog even geheim..

Bericht van OnePlus

Tuomas Lampen, Hoofd Strategie van OnePlus Europe zegt over dit nieuwe format: “Een pop-up is een unieke manier om met onze community in contact te komen door een speciale ervaring om onze nieuwe launch te creeëren. Als een ‘digital first’-merk willen we diezelfde pop-upervaring naar onze fans brengen, deze keer bij hen thuis, met het oog op hun gezondheid en veiligheid. De online pop-up stelt onze gemeenschap in staat om bij de eersten te horen die de OnePlus 8-serie in handen krijgen en hun ervaringen met de wereld te delen.”

Jeroen en Jeroen en het Belsimpel-DNA

“Dankzij jarenlange samenwerking tussen Belsimpel en OnePlus kunnen we ook de nieuwe OnePlus 8-serie met deze unieke ‘online pop-up’ naar de Nederlandse consument brengen, ook in deze lastige tijd” zegt Belsimpel-oprichter Jeroen Elkhuizen. “Het past in het Belsimpel-DNA om nieuwe telefoons als eerste naar Nederland te halen. Dit doen we nu ook weer met de OnePlus 8! Via het Belsimpel platform kun je er bovendien gemakkelijk een abonnement of accessoire bij uitzoeken."

Iets voor jou?

Houd Belsimpel.nl en onze social media kanalen in de gaten om meer te weten te komen over deze unieke Online Pop-Up! Zien we jou op 14 april?